Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assignon;
24 yasinda
8 milyon euro bonservis
1.2 milyon euro senelik ucreti

Wan-Bissaka:
26 yasinda
12 milyon euro bonservis
2.75 milyon euro senelik ucreti

sizce hangisi?

Höjbjerg harika oyuncu bence alınabilecek en iyi isim keşke gelmesi mümkün olsa sınıf atlatırdı orta sahaya.

2 maçlık performansını ortaya koyarak söylüyorum hayatta alamayız çok rahat epl orta sıra takımları salça olur kendisine

Zaten geçen sene hariç Tottenham ın ilk 11 oyuncusuydu geçen sezon hiç takip etmedim ama turnuvaya süper başladı

Taraftara sorsan çöp anadolu topçusu ama hojbjerg gibi adamı rüyamızda görürüz anca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aaron garanti tercih gibi olur ama gelecek mi?

Assignon;
24 yasinda
8 milyon euro bonservis

Wan-Bissaka:
26 yasinda
12 milyon euro bonservis

sizce hangisi?
Burda yabancı sınırı mevzusu önem arz ediyor.eğer 14 yabancı olacaksa dubois takımda kalmalı ve oraya boey tarzı maaşı düşük potansiyelli bir sağbek monte etmek mantıklı geliyor.buna senaya mı asinyon mu dersiniz oyuncuları tanımam etmem

Höjbjreg alınabilir ben beğendim ama bu lige gelmez. İngiltere de kalır ya da İtalya’ya gider. Çok sağlam adam geldi

Assignon;
24 yasinda
8 milyon euro bonservis

Wan-Bissaka:
26 yasinda
12 milyon euro bonservis

sizce hangisi?
Net Bissaka. Yarım yamalak beklerden çok çektik ve daha iyisi varsa da alamayız. Bissaka olmayacaksa da Assignon için 8 bonservis verilmesini istemem...

valla açıkçası sağ bek için bile 8 ler 12 milyonlar konuşuluyorsa demek ki orta sahaya daha sağlam para gömeceğiz bence.Umarım yanılmam bence yönetim orta saha için 15 20 milyon bandına kadar çıkacak gibi

Bu genç temiz ayaklı, dribling yapabilen , uygun maliyetli Fransa 3.nün oyuncusu (ortasaha) bize fayda sağlar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt