Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan Tufan trabzonda imis.mourinho sevilla dan nesrin diye birini istiyomus

Fatih hocam yine kazandırmış gittiği yere

20 vergiden konuştum bu arada, 40 dersek muht imza parası da ister

Benim beklentim belli şu an aldığı maaşın %10undan fazlasını isteyen kimse alınmamalı yüksek maaşlıysa

Para için gelecek adama ihtiyaç yok.

Bi biz bekliyot trans sezonunun acilmasini acilmadan aciklayan bir suru takim var

Hepsi de ihtiyac olan yerlere kaliteli ve ve fiziki acidan güçlü oyuncular.muhammed cham ve cihan canak doğru yatirim.fbnin önündeler transferde

Hatipoğlu daha yeni yönetime girmişken her gün her yere konuşacaksa işimiz var. Ayda 1 toplantı yapılır konuşursun basınla, yok transferi kişiler değil de GS yapıyormuş, keş para gerektiğinde de umarım GS’de para yok transferi o yapıyor demezsiniz.

Saçma sapan açıklamalar

Fatih hocam yine kazandırmış gittiği yere

20 vergiden konuştum bu arada, 40 dersek muht imza parası da ister

Benim beklentim belli şu an aldığı maaşın %10undan fazlasını isteyen kimse alınmamalı yüksek maaşlıysa

Para için gelecek adama ihtiyaç yok.
30 istiyorlar bunun için. Ipwisch 25’ten açtıysa bulurlar sanırım. Topu taşıyabilen, belli seviyede hıza sahip ve uzun boylu oyuncular revaçta bayağı.

Hojbjerg disiplinli adam, 35-36’da Milli olmaya devam ederse şaşırmam açıkçası. Partey, Jorginho falan gibi isimler ise bizim ülkeye yatmaya gelir gibi. Ben Hojbjerg’i alınabilir görüyorum ama Euro sonrası kaburüstü takımlardan teklif alıp oralara gideceğini düşünüyorum

Hatipoğlu daha yeni yönetime girmişken her gün her yere konuşacaksa işimiz var. Ayda 1 toplantı yapılır konuşursun basınla, yok transferi kişiler değil de GS yapıyormuş, keş para gerektiğinde de umarım GS’de para yok transferi o yapıyor demezsiniz.

Saçma sapan açıklamalar
Mason @Okan Özkan ın yıllardır yıldız transfere sponsor olacağım kolpası ile ilgili fikirlerin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt