- 24 Mayıs 2009
- 18.467
- 19.910
- 2.273
180'li sayfalarda Bentancur'a da bok atılmış. Bu dönemlerde nöbet çok havasız oluyor millet kafayı yedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokucam kanadına stoperine ha
Sağ bek ve orta saha
Onun dışında her mevkide yeterince adam var, git istediğin kadar fırsat kovala.
Makarna tırttı pompada olmadı evde anneside varmış?!?
Mus
Bissaka apo davidson kohn
Torreira höjberg
Mertens
Barış icardi zaha
Subs: Şuayip , gunay , yunus , oguz , ziyech vs kaan demirbay falanda var iste hepsini yazmayım söylede olabilir suayip mertens yerine mertens yedek.
Date yemegi degilmiydi lan oMakarna tırttı pompada olmadı evde anneside varmış?!?
Şarap almış mıydınMakarna tırttı pompada olmadı evde anneside varmış?!?
Çok boş yapıyorlar ahberd. Değerini sonraki nöbette anlayacaklarnöbeti neredeyse yarıladığımızı hatırlatmak isterim iyi nöbetler
Kadronun hangi kısmıni begenmedinorta saha ve beki bile doldurdumSezon sonu olağanüstü kongre görüyorum röntgende
Makarna tırttı pompada olmadı evde anneside varmış?!?
Sen kursana lan mikserSezon sonu olağanüstü kongre görüyorum röntgende
Bissaka için 3.75m maaştan bahsediliyor. Önümüze gelene 3-5 verirsek bu işin sonu kötü bitebilir.Ostervolde nedir arkadaşlar tek doğru düzgün oyuncuları bats di onu da aldık zaten fb den baska oyuncuya gerek yok Bissaka lazım bize.
EngelleMakarna tırttı pompada olmadı evde anneside varmış?!?
Dombele nin maaşı ona vermiş gibi olacağız.Bissaka için 3.75m maaştan bahsediliyor. Önümüze gelene 3-5 verirsek bu işin sonu kötü bitebilir.
Gsyi senin gibilere istesek de birakamayiz maalesefGelsin o halde
Önümüze gelene vermemek lazım renkdas.Bissaka kalitesinde oyunculara verebiliriz.26 yaşında o tarz oyuncuya verip zarar etmeyiz ama örnek vereyim Auier e verdiğimiz ücret net zarar.Sampiyonlar Ligi'nde basarili olmak için 2 oyuncuya gerçek anlamda para vermemiz gerekiyor.Cunku gruplara kaldigimizi dusunursek ilk 24 takım arasına mutlaka girmemiz gerekiyor.Bissaka için 3.75m maaştan bahsediliyor. Önümüze gelene 3-5 verirsek bu işin sonu kötü bitebilir.
Mertens as olmaz reizKadronun hangi kısmıni begenmedinorta saha ve beki bile doldurdum![]()
Bi ara kurdumSen kursana lan mikser
Herkese kadro kur deyip duruyon