Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O iti isteyen kim itoluit
Zaten alamazlarmis
Tencere kapak misali
Tam sizin kaleminiz
Tepe tepe kullanın

Yazılan haber doğruysa -fb stoperinin menajeri rams parkta- tek ihtimal var o da Çağlar Söyüncü. Bir kaç kez yazmıştım, karakterli biri. Bizi yendikleri maçta da golde pek sevinç gösterisinde bulunmadı, maç sonu fbli köpekleri sakinleştirmeye çalıştı. Bize gelmek isteyebilir eğer İst'da kalmak isterse.

3 stoperimiz de yüksek meblağlara gidebilecek durumda bu dönem. Duruma göre değerlendirebiliriz.

Çağlar Söyüncü: "Fenerbahçeli olmak gerçekten ayrıcalık."

Zaniolo Atalanta'da çok iyi oynar gibime geliyor çokta ucuza bırakılmaz umarım. Aston Villa'da sezonun sonlarına doğru toparlamıştı Atalanta'da etkili olmasına şaşırmam.

Yine bakıyorum da her uydurma tweet buraya taşınıyor

Etkileşim uğruna dakika başı twit atmasalar bu kadar itici olmayacaklar belki ama rahat durmuyorlar. Bir isim dusuyo piyasaya anında on kişi en ufak bilgisi olmasa da twit atıyor. Ya olm on saniye öncesine kadar haberin yoktu bir soluklan bir dur. Yurtdışında yok bu saçmalıklar. O onun haberini doğruluyor yok sordum su abime teyit ettirdim helal olsun kanzi yok ben öyle bir şey duymadım bana söylemediler olm bir susun ya susun

Zaniolo Atalanta'da çok iyi oynar gibime geliyor çokta ucuza bırakılmaz umarım. Aston Villa'da sezonun sonlarına doğru toparlamıştı Atalanta'da etkili olmasına şaşırmam.
Zaniolo düşünce yapısını değiştirmedigi sürece hiçbir yerde başarılı olamaz bizde oynamak isteyip istememesinden dolayı demiyorum.4-5 yıllık kontrata imza atıyorsun oynamak istemiyorsun Villareal seni istiyor İspanyayi istemiyorsun geçen sene 3 gol atmışsın hani mukemmel bir sezon performansında yok yıllardır inişli çıkışlı grafik çiziyor.Bu kafayla giderse Atalanta dan sonra Torino da felan oynarsa yatsın kalksın dua etsin yaşından dolayı bu teklifler geliyor şuan.

sürekli bayılıp kalan haldun ağabey heralde bu sefer bayıldığında rüya formatında gördü goretzka'yı diye düşünüyorum :D

Etkileşim uğruna dakika başı twit atmasalar bu kadar itici olmayacaklar belki ama rahat durmuyorlar. Bir isim dusuyo piyasaya anında on kişi en ufak bilgisi olmasa da twit atıyor. Ya olm on saniye öncesine kadar haberin yoktu bir soluklan bir dur. Yurtdışında yok bu saçmalıklar. O onun haberini doğruluyor yok sordum su abime teyit ettirdim helal olsun kanzi yok ben öyle bir şey duymadım bana söylemediler olm bir susun ya susun
Su sekil bir sinir yüklenmiş
1000019051.jpg
sıcaktan mi rtaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt