- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.021
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok güzel bir anıYoldaydım Tatile gidiyordum yolda bir anda çat diye zaha kap'ı bildirimi gelince dumur olmuştum.
Part time öğretim görevlisi de ilk defa görüyorum
Tüm çöpleri toplamış , b*k gibi üni demek ki.
Ekli dosyayı görüntüle 249072
Hocam aldıklarından beri yaşı geçiyor, aldıklarında alt yaş millilerde oynuyordu artık oynamıyor, Rus takımı olduğu için de herhangi bir organizasyona katılamıyordu en son. Yani aldıkları değerin altına düşer fiyatı.12 ye nasıl çözeceksin yahu. değeri bu Ekli dosyayı görüntüle 249068
aldıkları fiyat bu Ekli dosyayı görüntüle 249069
Fofana'yi da ekleyelim ucunu de almis oluruz.Goretzka güzel carrying hojber güzel def actions.
İkisi birlikte alalım
Ekli dosyayı görüntüle 249075
Burada paylaşmıştım; bir ara alıcı gözle solbek niyetine izlemeye çalıştım; ya başka mevkide oynadı, ya takımı çok kötüydü, yahut solbekte kötü oynadı. Fiziği temposu filan fena değil aslında; alınırsa niye diye sorgulamam, belki tutar. Yerli bek yok gibi bir şey...Sadece oguz degil yusuf ozdemiri de istiyormus hoca sol beke
daha 26 yaşında yahu. Zenith in pek öyle para ihtiyacı da yokHocam aldıklarından beri yaşı geçiyor, aldıklarında alt yaş millilerde oynuyordu artık oynamıyor, Rus takımı olduğu için de herhangi bir organizasyona katılamıyordu en son. Yani aldıkları değerin altına düşer fiyatı.