- 19 Mart 2014
- 28.073
- 29.479
- 2.598
Kaç para ulan bir Ngolo Kante
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabaha karşı, işin tuhafı bisakka ve assignonu etkiliyor.assignon cephesi için ikili liskiler ve restlesme diye yorumladım.bisakka için de yaşadığı yerden ayrılmak...ne zmn Dolunay
Nerdeyse 2 yıl hocam senin 3?Kocaeli üni psikiyatri
Ne kadar süre oldu
Önü Kvara, Politano, ofansif 8i Zielenski ile kapamışlar ama neredeyse hiç 11 oynatmamaları ya hocalara uymadığına ya da antrenman performansına işaret.Uzun süreli sakatlığı da olmamış. Fazla maç takip etmiyorum, neden az süre aldı acaba? Napoli öncesi iyi bir futbolcu olarak hatırladığım için dikkatimi çekti...
Ooo sen başladın yine demekSabaha karşı, işin tuhafı bisakka ve assignonu etkiliyor.assignon cephesi için ikili liskiler ve restlesme diye yorumladım.bisakka için de yaşadığı yerden ayrılmak...
Kripto aldım dolunay var 21'inde diye hala düşüyor her zaman çalışmıyor heraldeSabaha karşı, işin tuhafı bisakka ve assignonu etkiliyor.assignon cephesi için ikili liskiler ve restlesme diye yorumladım.bisakka için de yaşadığı yerden ayrılmak...
Direkt bonservisini almak zordur muhtemelen; başka ciddi talibi çıkmazsa, uçuk olmayan bir opsiyonla kiralanması mümkün ve iyi iş olabilir o zaman...Önü Kvara, Politano, ofansif 8i Zielenski ile kapamışlar ama neredeyse hiç 11 oynatmamaları ya hocalara uymadığına ya da antrenman performansına işaret.
Frankfurt 343te sağ öne koyuyordu 10 no kullanmayınca bunlar orada bile 4-5. seçenek yapmışlar.