Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 civarına satacakları yönünde iddialar var ama araştırmadım. 10-15e bıraksalar koşa koşa alınır ya da 2 sene kiralık vs
Tamam. İstedikleri bonservisi veren çıkmazsa, kira + zorunlu olmayan 15 opsiyonla kadrolara yazıyorum kendisini. Tutarsa seneye bakılır.

O pozisyon için kayda değer bir isim pek çıkmadı zaten; öncelik sağbek ve merkeze verildiği içindir belki...

zaniolo 15 altına giderse küfür şov
Siz bu herifi ne sanıyorsunuz da 15 istiyorsunuz? Kimse güvenmiyor herkes opsiyon falan koydurup kiralamanın peşinde. O 15'i veren tek keriz biziz şu anda. 2 kez roma'da 1 kez de bu sezon ciddi sakatlık geçirdi. Götümüzde patlamadan bir şekilde elden çıkarak.

En son feghoulide hava alanı görüntüsü verdi cenk ergun dursun ozbekle.dusseldorf fotoları beni iskilendiriyor

Zaniolo geçen sene ya şartsız satılacaktı ya da takıma monte edilecekti. Şimdi Amrabat'ın adı geçiyor ne diyoruz Manu'da berbattı almayalım Zaniolo'ya da öyle bakıyorlar.

Adı Galatasaray ile anılan orta saha oyuncularının maaşları:

• Goretzka: Brüt 18M€, Net 9.5M€

• Hojbjerg: Brüt 5.2M€, Net 2.8M€

• Fofana: Brüt 630bin€, Net 550bin€

• Camara: Brüt 130bin€, Net 70bin€

Siz bu herifi ne sanıyorsunuz da 15 istiyorsunuz? Kimse güvenmiyor herkes opsiyon falan koydurup kiralamanın peşinde. O 15'i veren tek keriz biziz şu anda. 2 kez roma'da 1 kez de bu sezon ciddi sakatlık geçirdi. Götümüzde patlamadan bir şekilde elden çıkarak.
Yoo adama 30 verdiler gitmek istemedi. Dolayısıyla piyasası var herifin.

Ne boş adamlara ne paralar isteniyor. Şopar lakaka için 30 milyon istiyorlar misal.

Son dakika öluyoruz diye haber girdiler

Neyseki goretzka ile anlastıgımızı soyleyen sayfa o nedenle maç izlemeye devam edebiliriz :D

Lindström’ü tartışmayalım beyler, tam olarak istediğiniz oyuncu, bir fırsat olur da gelirse yıllardır aradığımız adam dersiniz.

Bence tarz olarak tam aradığımız ofansif orta saha..Bir orta saha alınacak diye söylemler var.İnşallah böyle bir hata yapmayız.
Bu arada bizim çok net iki orta saha almamız lazım.
Atletik oyuncu konusuna katılıyorum.Buna önem vermeliyiz.
Bisakka bu konuda tam aradığımız adam.

Bizim city,real,psg vss gibi takımların kadroda düşünmediği oyunculara gitmemiz lazım..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yoo adama 30 verdiler gitmek istemedi. Dolayısıyla piyasası var herifin.

Ne boş adamlara ne paralar isteniyor. Şopar lakaka için 30 milyon istiyorlar misal.
Biz almadan önce vermişler. Artık o rakamı veren yok. Unutun onu çıtayı o kadar yükseğe koymaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt