Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atalanta ile son detaylar gorusuluyor

Direk bonservis veya zorunlu satın alma maddesi ile gider umarım. Biz de oynasa katkı vereceğine eminim ama hiç istemiyor belli ki. Kardan pay olursa da iyi olur anlaşmada. 17-18+ %20 kardan pay+ bonus iyi olur gibi. Bir yerde Arabistan taraflarına iyi paraya gidecek bence.

Adı Galatasaray ile anılan orta saha oyuncularının maaşları:

• Goretzka: Brüt 18M€, Net 9.5M€

• Hojbjerg: Brüt 5.2M€, Net 2.8M€

• Fofana: Brüt 630bin€, Net 550bin€

• Camara: Brüt 130bin€, Net 70bin€

Ben bile neredeyse camara dan fazla kazanıyormuşum :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz almadan önce vermişler. Artık o rakamı veren yok. Unutun onu çıtayı o kadar yükseğe koymaya gerek yok.
Ben bu kadar hızlı vazgeçilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Bu sene de kiralık 5 civarı koparsak kar kardır. Lukaku denen mal herif için 10 milyonlar kiralık verilip duruyor her sene, benzer işi zaniolo için uygulayabiliriz. Kimse yüksek bonservis verip girmek istemiyor ama 5 civarı kiralık verilebiliyor. Unutulmamalı çocuk 24 yaşında, nice oyuncular 27 yaşından sonra patlama yaptığına dünya şahit oldu.

20 milyona zorlayalım veren olursa ne ala vermezlerse atalanta gibi bir takıma kiralık yapıştıralım.

Adı Galatasaray ile anılan orta saha oyuncularının maaşları:

• Goretzka: Brüt 18M€, Net 9.5M€

• Hojbjerg: Brüt 5.2M€, Net 2.8M€

• Fofana: Brüt 630bin€, Net 550bin€

Camara: Brüt 130bin€, Net 70bin€
Maaşlar yukardan aşagıya dagıtılırken camara şöyle kalmış bu ne yav :asd:

Zaniolo’dan her türlü 20 gelir, ilgi varken çat diye bırakmamak lazım.

Bugün Atalanta’da olan Scamacca 35e gitti West Ham’a, ortalığı karıştırdı etti 25e aldı Atalanta ve Gasperini verim aldı.

Zaniolo ona göre daha sorunsuz bir adam, ilgi olmasa neyse derdim de her türlü 20 alınır. Açıkçası 1 iyi sezon oynasa Juve’ye Inter’e satarlar da, İtalyanların kendi çocuklarına verdiği değer fazla

Ben bu kadar hızlı vazgeçilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Bu sene de kiralık 5 civarı koparsak kar kardır. Lukaku denen mal herif için 10 milyonlar kiralık verilip duruyor her sene, benzer işi zaniolo için uygulayabiliriz. Kimse yüksek bonservis verip girmek istemiyor ama 5 civarı kiralık verilebiliyor. Unutulmamalı çocuk 24 yaşında, nice oyuncular 27 yaşından sonra patlama yaptığına dünya şahit oldu.

20 milyona zorlayalım veren olursa ne ala vermezlerse atalanta gibi bir takıma kiralık yapıştıralım.
Biz de 20'ye almadık ki. Ne bu 20 sevdası. Verdiğimiz 15-16'yı çıkaralım yeter bana. Kiraya karşıyım. Sarı kart şov ve sakatlıklarla dönüyor sonra

Ressam Bedri'nin Batsuai'ye Fransızca bir paragraf yazı döşemesi işi çok komik değil mi yaw :d

150 yaşında adam sanatçıyım falan diye geçiniyor uğraştığı şeye bak zuhahaha :dddd

ne sanatçısı yaw
attırdığı peçetelerden sergi açmıştı
kafayı yıllar önce yemiş manyağın teki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt