- 22 Ağustos 2010
- 29.280
- 30.948
- 2.638
Aaa ben fa diye biliyordum lan? Öyle değil miymiş? Hemen bakalım.free agent olmadığı için hayır deriz
Sözl sonu 30.06.2024 diyor ama opsiyonu var diyor. Kullanılmıştır mı ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aaa ben fa diye biliyordum lan? Öyle değil miymiş? Hemen bakalım.free agent olmadığı için hayır deriz
20 psikolojik sınırdır İtalyan pasaportu olan gözde bir oyuncudan 15 olsun boşver gibi düşünceler yanlış bence.Biz de 20'ye almadık ki. Ne bu 20 sevdası. Verdiğimiz 15-16'yı çıkaralım yeter bana. Kiraya karşıyım. Sarı kart şov ve sakatlıklarla dönüyor sonra
Ben almayak demiştim zaten riskli bir herifti20 psikolojik sınırdır İtalyan pasaportu olan gözde bir oyuncudan 15 olsun boşver gibi düşünceler yanlış bence.
Bu adamdan kar edemeyeceksek niye aldık. 1 senede vazgeçilecek bir adam değil
Aaa ben fa diye biliyordum lan? Öyle değil miymiş? Hemen bakalım.
Sözl sonu 30.06.2024 diyor ama opsiyonu var diyor. Kullanılmıştır mı ki?
Orası öyle o para madem verilecek bir sürü adama verilebilirdi. Zaniolodan totalde net 10 civarı kar etmek lazım, kendisi boktan da olsa pr yaptıracaksın, pazarlayıp ilgiyi diri tutacaksın totalde 10 milyon kar gördün mü de yapıştırıp geçeceksin.Ben almayak demiştim zaten riskli bir herifti
Biz bir şey demiyoruz ki. Hatta gereksiz Zaniolo övülüyordu bu sezon sonuna kadar. Şampiyonluğumuzu falan kutlamayınca millet uyandı. Zaten hizipçi Oliveira ile de kanka. Hiç sevmiyom bunuOrası öyle o para madem verilecek bir sürü adama verilebilirdi. Zaniolodan totalde net 10 civarı kar etmek lazım, kendisi boktan da olsa pr yaptıracaksın, pazarlayıp ilgiyi diri tutacaksın totalde 10 milyon kar gördün mü de yapıştırıp geçeceksin.
Ondan zarar et bundan kar edeme nasıl dönecek bu ekonomi, Bizim en kötü oyuncumuzdan bile 1 milyon da olsa kar edip zarar yazdırmamamız lazım.
Abi biz niye kendi oyuncumuzu bokluyoruz ki, eli İtalyanları düşse diye bekliyor biz boktan ehehe tavırlaıyla elimizdeki adamların değerini düşürmeye çalışıyoruz.
Yeni dünya düzeni = Algı
Şimdi anlaştık sayılır. Assignon için 8 bonservis + 2 maaş verileceğine, AWB için 10 bonservis + 3.5 maaşa razı olursun bu durumda yaniGecen yil da
Awb 8-10 bons 2.5-3 yilliga gelirse isterim
3ten fazlasi psikolojik sınır benim icin beke verilmez
Assignonu hicbir turlu istemiyorum ya isinamadim
Reis sen ismi çıkanlardan en çok AWB yi istiyorsun galiba bize.Şimdi anlaştık sayılır. Assignon için 8 bonservis + 2 maaş verileceğine, AWB için 10 bonservis + 3.5 maaşa razı olursun bu durumda yani
Bana kalsa, ismi bilindik diye leşin birine gitmek yerine, scout marifetiyle daha devre arasında uygun biri denenmeli, tutmama ihtimaline karşı yaz transferi için alternatifi de çoktan belirlenmeliydi. Bizde işler öyle yürümediği için ''Hacı Ağa'' gibi davranmak kaçınılmaz oluyor maalesef; bari doğru adam için para saçılsın...
Biz bir şey demiyoruz ki. Hatta gereksiz Zaniolo övülüyordu bu sezon sonuna kadar. Şampiyonluğumuzu falan kutlamayınca millet uyandı. Zaten hizipçi Oliveira ile de kanka. Hiç sevmiyom bunu
3.3 milyon euro civari aliyor amaTwitter da yorum da mı yapmayalım kardeşim. Bir yanlışı düzelttik.
Heryerdeyiz heryerde.Üstelik unutulmadık sürekli buralardayız reis.