Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.709
- 15.372
- 2.323
Are you taking the piss!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru ama eksik. Alternatif olarak konuşulan Assignon' u istemediğimden öyle oluyor biraz da...Reis sen ismi çıkanlardan en çok AWB yi istiyorsun galiba bize.
Reyizi hatırlayanlar oldu mu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumda daha iyi maaş alanlar varFofana karın tokluğuna oynuyormuş resmen, kop gel ulan bizde para var
5 sn sürdü bulmamBen Zahanin böyle samimi bir açıklama yaptığına inanmıyorum
Biz bir şey sanmıyoruz herifin piyasası var. İtalyan mt oyuncusu orada zamanının wonderkidi diye pr yapılmış. İtalyanlar deli gibi istiyor adamı. Ne yapacaz 5m filan paraya mı satacaz. Kimlere ne paralar veriliyor Zaniolo içinde veren çıkar.Siz bu herifi ne sanıyorsunuz da 15 istiyorsunuz? Kimse güvenmiyor herkes opsiyon falan koydurup kiralamanın peşinde. O 15'i veren tek keriz biziz şu anda. 2 kez roma'da 1 kez de bu sezon ciddi sakatlık geçirdi. Götümüzde patlamadan bir şekilde elden çıkarak.
24 yasinda herif ve sakat şu an.kim niye para versin,oynat elemelerde ve sampiyinalr liginde daha fazla para al.sanirsin zaniolo ümüklerine sıkıyorBiz bir şey sanmıyoruz herifin piyasası var. İtalyan mt oyuncusu orada zamanının wonderkidi diye pr yapılmış. İtalyanlar deli gibi istiyor adamı. Ne yapacaz 5m filan paraya mı satacaz. Kimlere ne paralar veriliyor Zaniolo içinde veren çıkar.
Çocuk istemiyor bizi24 yasinda herif ve sakat şu an.kim niye para versin,oynat elemelerde ve sampiyinalr liginde daha fazla para al.sanirsin zaniolo ümüklerine sıkıyor
Herif gayet samimi biri niye öyle diyorsun şimdi.Ben Zahanin böyle samimi bir açıklama yaptığına inanmıyorum
Daha olmadi serg avrupada saat 23:00 henuzAssignon 24 oldu şu an, denayer suratli şerefsiz gelme sakin
Ben deli gibi istendiğini düşünmüyorum. Görürüz bu yaz.Biz bir şey sanmıyoruz herifin piyasası var. İtalyan mt oyuncusu orada zamanının wonderkidi diye pr yapılmış. İtalyanlar deli gibi istiyor adamı. Ne yapacaz 5m filan paraya mı satacaz. Kimlere ne paralar veriliyor Zaniolo içinde veren çıkar.