- 11 Aralık 2009
- 17.354
- 10.348
- 1.838
Spor medyasında bu heriften çok boş atan yok yav. Sempatik bulunduğundan, pek kimseyle polemiğe girmediğinden midir neyse, itibar görmeye devam eder yıllardır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder transferini hatırlattı nedense bu banaGoretzka'yı geçelim. O maaş doğruysa bizim için hayal olur.
İsim salmaları günü kurtarır en fazla ama sonunda yönetime yarar getirmez ki. Eğer gerçekten bahsi geçen seviyede isimler gelirse amenna, diğer türlü yönetime baskı olur bu seviye isimler sürekli gündeme gelirseValla isimleri salan biz degiliz,dusseldorfta keyifli pozlar veren de biz değiliz.
Ben fofana ve goretzkanin doğru olduğunu düşünüyorum,çünkü bu tarz yanķi uyandıracak 2 transfer bekliyorumİsim salmaları günü kurtarır en fazla ama sonunda yönetime yarar getirmez ki. Eğer gerçekten bahsi geçen seviyede isimler gelirse amenna, diğer türlü yönetime baskı olur bu seviye isimler sürekli gündeme gelirse![]()
Çok güzel olur ahbab, keşke olsa yaniBen fofana ve goretzkanin doğru olduğunu düşünüyorum,çünkü bu tarz yanķi uyandıracak 2 transfer bekliyorum
Fofana bildiğin aç yatiyormuşAdı Galatasaray ile anılan orta saha oyuncularının maaşları:
• Goretzka: Brüt 18M€, Net 9.5M€
• Hojbjerg: Brüt 5.2M€, Net 2.8M€
• Fofana: Brüt 630bin€, Net 550bin€
• Camara: Brüt 130bin€, Net 70bin€
Falcaoyu bildi,o da bi halta yaramadı yav.sakat olmasa 2020 ve 2021de şampiyonduk direktBu adam bir de genel yayın yönetmeni yav
Salladığını kendi açıklamış adam zaten, haber falan verince de dayanamayıp gülüyor ve sonrasında yeni bir kolpayla devam ediyor
Şu an olması gereken bi dönem mesela ama haber yok,bilhassa bu donem.drogba ve sneijderdeki gibi etkilerÇok güzel ahbab, keşke olsa yani![]()
Osurtmuşuz
Fofana'yi da ekleyelim ucunu de almis oluruz.
Zehirli ok geldi, muhtemelen sezon sonu futbolu bırakacaksevmiyorum pek ama bu sene zahanın senesi olacak gibi bir his var içimde.
Kupalar kaldıracak zati ama sonbahardan itibaren mümkün,dogru tahminsevmiyorum pek ama bu sene zahanın senesi olacak gibi bir his var içimde.