Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.825
- 94.891
- 4.978
Pasaport tatlı tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pasaport tatlı tabi
Bunlar böyle imkansız isimleri sürekli haber yaptırıyorlarsa sebebi net belli. Para yok transfer döneminin sonunu bekleyeceğiz, götten 3-5 isim sıkıp yazın millet 1-2 ay oyalansınMesajı editleyecektim konu bir önce dolsun diye vazgeçtim yeni post giriyorum. İkinci kamptan once os ve sağ bek transferi gelmez
Nasıl kadro?
Muslera
Bahadır Güngördü
Bisakka
Zeki Çelik
Sanchez
Apokerim
Nelsson
Kaan
Emin
Köhn
Mitaj
Torriera
Berkan
Hojberg
Demirbay
Emirhan İlkhan
Barış
Oğuz Aydın
Mertens
Yunus
Aktürkoğlu
Zaha
İcardi
Batsuai
PS: isteyen Zaha-Ziyech değişikliği yapabilir.
Yok Arabistan çok yüksek paralar veriyor derdikturnuva olmasaydı hojberg şuan gs'deydi sanki
İkisine birden nikah basarımTransferlerde rota buraya gidiyo gibi arkadaşlar yav
![]()
pumalı versiyon lazım güncelTransferlerde rota buraya gidiyo gibi arkadaşlar yav
![]()
Ben burda Oguz‘u almazdim ve Yunus‘u sag kanat alternatifi olarak kullanirdim.Nasıl kadro?
Muslera
Bahadır Güngördü
Bisakka
Zeki Çelik
Sanchez
Apokerim
Nelsson
Kaan
Emin
Köhn
Mitaj
Torriera
Berkan
Hojberg
Demirbay
Emirhan İlkhan
Barış
Oğuz Aydın
Mertens
Yunus
Aktürkoğlu
Zaha
İcardi
Batsuai
PS: isteyen Zaha-Ziyech değişikliği yapabilir.
Transfer komitemizin Euro izlemek için yurt dışında olduğunu ve arda kalan zamanlarda kulüplere fiyat sorduğunu düşünürsek 15 temmuz öncesi transfer zor gibi gözüküyor.
Geleceğini söyledi ya. Sanki kamptan kaçıyor gibi algı niye oluştu bu adamdaİcardi zamanında kampa gelirse en büyük transfer.
Reco sana saplıcam gibi gelecek sefere
Reco sana saplıcam gibi gelecek sefere