Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi zamanında kampa gelirse en büyük transfer.

bu distura itiraz ediyorum rtaş , sn okan buruğun da belirttiği üzre kendisi sakat sakat oynamış ve bu sebeple sakatlık farklı bölgelerine tezahür etmiştir . sene içinde 1-2 ay dinlenmesi gerekirken oynayan sporcumuza bir devlet memuru gibi işinin başına geç demek bu bağlamda hoş durmamaktadır . mauro İCARDİ konusunda doğru yaklaşım kendisinin fit bi şekilde sezona başlamasıdır ki bence ağustos ayında fln top başı yapmasında bu disturda porblem yoktur .

Transfer komitemizin Euro izlemek için yurt dışında olduğunu ve arda kalan zamanlarda kulüplere fiyat sorduğunu düşünürsek 15 temmuz öncesi transfer zor gibi gözüküyor.
burda soylemek aslidna dogru olmaz ama whatsaptan paylastigin kulubun yaz transfer doneminde bankalar birligine bilgi vermek uzere yolladigi kredi talep mektubunun tarihi 8 temmuz gorunuyor 3-4 gun on onay surse ikinci haftadan once transfer olmaz gibi ..

bu distura itiraz ediyorum rtaş , sn okan buruğun da belirttiği üzre kendisi sakat sakat oynamış ve bu sebeple sakatlık farklı bölgelerine tezahür etmiştir . sene içinde 1-2 ay dinlenmesi gerekirken oynayan sporcumuza bir devlet memuru gibi işinin başına geç demek bu bağlamda hoş durmamaktadır . mauro İCARDİ konusunda doğru yaklaşım kendisinin fit bi şekilde sezona başlamasıdır ki bence ağustos ayında fln top başı yapmasında bu disturda porblem yoktur .
suayib için fikirlerin nedir ahberd.

faydalı olacak mı

Transferlerde rota buraya gidiyo gibi arkadaşlar yav :D
Resim
Beğendim bu rotayı.

Hoşbeşi alırsak büyük iş olur bence şuan bizde çıtanın en üstü o. Ötesi biraz fantaziye kayıyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Perez başkan rabiotun annesini beğenmekte herhalde. Bu nedenle rabiotu alacaklar olmaz o iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt