Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.117
- 48.643
- 4.843
Recep futbolcudan anlamıyor diyenler?Zeki celik her ne kadar hata yapsada iyiydi gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep futbolcudan anlamıyor diyenler?Zeki celik her ne kadar hata yapsada iyiydi gelsin
Asla boyle birseye izin veremem. Keremi soceidada ugurlayacagiz barışta mi gitsinbarış alperin bence satılması lazım para ediyorken
kerem kalıyorAsla boylebirzeye için veremem. Keremi soceidada ugurlayacagiz barışta mi gitsin
bu turnuvada 1 mac daha oynarsa kimse almaz ztn
Almasın daha iyibu turnuvada 1 mac daha oynarsa kimse almaz ztn
Kapatacagiz.Lütfen millî maç var diye kapatmayın şu nöbeti. Sosyal medyası, geleneksel medyası . Her taraf Galatasaray düşmanı onun bunun çocukları, troller ile dolu. Ağızlarından sıçarak Galatasaray' a küfür ediyorlar.
Bu federasyon hakem komitesi aklınıza gelebilecek tüm kurumlar Galatasaray düşmanları ile dolu. Badem bıyıklı siyasal İslamcıların içini boşaltmadigi kurum kalmadı.
Bu ülkede Galatasaray dışında hiç bir şeye karşı aidiyet duygusu hissetmiyorum. Milli takımla ilgili tek derdim futbolcumuzlarin sakatlanması
NÖBETİ KAPATMAYIN....
Zeki kadar duz bir topcu yok kaan ile oynayıp para vermemek daha faydalı olacaktır zeki yerine. Ama nerden çiktı ki o istiyormuyuz da?Seni futbol komitesini sokmam ama 90 yasindaki neneyi alabilirim
Bir kac gun evvel oyle bir haber vardi ya gerci ne kadar dogru bilmiyorum.Zeki kadar duz bir topcu yok kaan ile oynayıp para vermemek daha faydalı olacaktır zeki yerine. Ama nerden çiktı ki o istiyormuyuz da?
Badem bıyıklısı da aynı bok tatlı su solcusu muhalifi de.Lütfen millî maç var diye kapatmayın şu nöbeti. Sosyal medyası, geleneksel medyası . Her taraf Galatasaray düşmanı onun bunun çocukları, troller ile dolu. Ağızlarından sıçarak Galatasaray' a küfür ediyorlar.
Bu federasyon hakem komitesi aklınıza gelebilecek tüm kurumlar Galatasaray düşmanları ile dolu. Badem bıyıklı siyasal İslamcıların içini boşaltmadigi kurum kalmadı.
Bu ülkede Galatasaray dışında hiç bir şeye karşı aidiyet duygusu hissetmiyorum. Milli takımla ilgili tek derdim futbolcumuzlarin sakatlanması
NÖBETİ KAPATMAYIN....