Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.850
- 94.910
- 4.978
@Emre Zeytinli seninkiler var mı bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kankan çok sinirlendi orkuna laf ettim diye@Emre Zeytinli seninkiler var mı bugün
kankam ile kapışma sen. Orkun daki problem angutella nın 11 kurulumu ve takım uyumsızuğundan kaynaklıKankan çok sinirlendi orkuna laf ettim diye
Haterligini sonlandir artik trnin tek ii adamiydi bugunKerem artık gitse de Köhn, Barış, Zaha ve Yunus gibi topçularımızdan maksimum verimi almamızın önü açılsa. Oynadıkça millet izleyecek de almayacak diye aşırı korkuyorum
Bilmiyom o herif ümitsiz vakakankam ile kapışma sen. Orkun daki problem angutella nın 11 kurulumu ve takım uyumsızuğundan kaynaklı
hangisi?Bilmiyom o herif ümitsiz vaka
Neye dayanarak söyleniyor buHaterligini sonlandir artik trnin tek ii adamiydi bugun
ali saçmalamaNeye dayanarak söyleniyor bu
Burada iki kişiden biri bunu söylüyor
Bence yine kötüydü her zamanki gibi
Orkun. Melihte oraya gidiyorda neyse. Çok sinirlendi bana.hangisi?
Yunusun 4 1 tarafını açsan ondan bir yol olmaz Allahin vitaminsiz emre.colak vol2 siKerem artık gitse de Köhn, Barış, Zaha ve Yunus gibi topçularımızdan maksimum verimi almamızın önü açılsa. Oynadıkça millet izleyecek de almayacak diye aşırı korkuyorum
Kerem artık gitse de Köhn, Barış, Zaha ve Yunus gibi topçularımızdan maksimum verimi almamızın önü açılsa. Oynadıkça millet izleyecek de almayacak diye aşırı korkuyorum
kızdırırsın içinden geçer. Orkun kötüydü bugün onu savunacak değilim ama Orkun iyi topçu. montella cidden çöp bir hocaOrkun. Melihte oraya gidiyorda neyse. Çok sinirlendi bana.