Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunusun 4 1 tarafını açsan ondan bir yol olmaz Allahin vitaminsiz emre.colak vol2 si
katılmam güç bu yoruma. tekniği ondan çok daha iyi fiziği ondan çok daha sağlam, daha iyi süratleniyor ayrıca hızlı oynayabiliyor oyunu (akıcılık manasında)

bugün maçı izleyen bu takımdan sadece kerem alınır da demiş olabilir
ne görüp de diyecekler bunu

benim Kerem takıntım var diye gözüm mü kör oldu diyorum

ama klasik Gs fanatiklerinden oluşan platformlar dışında övüldüğü yer göremiyorum

Biz listeye birde sol stoper eklemeniz lazım

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katılmam güç bu yoruma. tekniği ondan çok daha iyi fiziği ondan çok daha sağlam, daha iyi süratleniyor ayrıca hızlı oynayabiliyor oyunu (akıcılık manasında)

ama klasik Gs fanatiklerinden oluşan platformlar dışında övüldüğü yer göremiyorum
Fiziği sağlam dediğin adam patenle yürür gibi kayıp durdu maçta daha ayakta duramiyor ikili mücadelede her omuzda yere uçtu. Bunun fiziği mi iyi

La Gs dışındaki platformlar niye övsün zaten. Adamalar tertemiz şampiyonluğuna bile şaibeli diyor

bu takımda kimse övülemez zaten ama tehlike yaratan tek adamı niye gömelim şimdi

bende diyorum ki kerem leaodan daha etkiliydi oynadığı oyunculara bakarak

Fiziği sağlam dediğin adam patenle yürür gibi kayıp durdu maçta daha ayakta duramiyor ikili mücadelede her omuzda yere uçtu. Bunun fiziği mi iyi
Aynı bir zamanlarin emre çolakı yunustan umutlu olmak keremden gelen topu kontrol edip plaseyle boş kaleye gol atmasını beklemekten bile daha düşük bir ihtimal

Emre Çolak'la kıyaslamış ben de ondan çok daha iyi dedim evet ondan çok daha iyi fiziği

La Gs dışındaki platformlar niye övsün zaten. Adamalar tertemiz şampiyonluğuna bile şaibeli diyor
Antu'dan falan bahsetmiyorum ki. Ortalama insanların çoğunluğu oluşturduğu yerlerden bahsediyorum. Kaldı ki Kerem için şunu yaptı bunu yaptı demek zor. Ortaya istatistik koymak da zor

Ayrıca keremden de umutlu değilim 2 hatada demoralize olup maçı o an bırakıyor.Biranda oyuna küsüyor nasıl profesyonellik bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt