Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu takımda kimse övülemez zaten ama tehlike yaratan tek adamı niye gömelim şimdi

bende diyorum ki kerem leaodan daha etkiliydi oynadığı oyunculara bakarak
Tehlike yaratan tek adam değildi ki ama

Aksine maç ortadayken, Samet'in saçmalığıyla takım mental olarak kopmadan önce sağdan çok iyi geliyorduk Cancelo'nun boktan müdafaacılığına rağmen. Çok net iki pozisyonu harcadı. Penaltı noktasının önünde garip bir topuk falan denedi

Milli takimi gördünüz. Süt çocuğu gibi oynarsan böyle rezil olursun. Hepsi yalandan koşuyor hiçbir baskı yok. Bizim baris bile laylaylom kosuyor. Adamlar rahat rahat pas yaptı. 2 kişi baskki yapıyor yalandan. Spiker Portekiz baskıyı kırdı diyor. Ortada baskı yokki.

Ayrıca keremden de umutlu değilim 2 hatada demoralize olup maçı o an bırakıyor.Biranda oyuna küsüyor nasıl profesyonellik bu
yahu iyi oynadığı maçta bile kendi taraftarı adama sallıyor. O da etten kemikten yapılma senin benim gibi. Elbette düşecek, adam övgü beklemiyor; sussa bile taraftar bir şey olmayacak.

Tehlike yaratan tek adam değildi ki ama

Aksine maç ortadayken, Samet'in saçmalığıyla takım mental olarak kopmadan önce sağdan çok iyi geliyorduk Cancelo'nun boktan müdafaacılığına rağmen. Çok net iki pozisyonu harcadı. Penaltı noktasının önünde garip bir topuk falan denedi
pozisyonları kendi yaratmış olmasın

canceloya bok atıyor adam keremi gömmek icin

hayırdır cancelo hata yaptı fln topu önüne mi bıraktı orda

pozisyonları kendi yaratmış olmasın

canceloya bok atıyor adam keremi gömmek icin

hayırdır cancelo hata yaptı fln topu önüne mi bıraktı orda
Cancelo çok kötü savunmacı ve bu sezon özellikle kötüydü bu açıdan

Kerem de iki defa bunu değerlendirebildi maç boyunca

Takımın en iyisi falan denecek ne yaptı bunu soruyorum

Zaten her top aldığında tek başına pozisyon yaratmaya çalışması esas sorun teşkil eden şey nazarımda

Cancelo çok kötü savunmacı ve bu sezon özellikle kötüydü bu açıdan

Kerem de iki defa bunu değerlendirebildi maç boyunca

Takımın en iyisi falan denecek ne yaptı bunu soruyorum

Zaten her top aldığında tek başına pozisyon yaratmaya çalışması esas sorun teşkil eden şey nazarımda
topu defanstan iyi cıkardık 2 3 kez ortaya iyi actı oyunu sadece hucum özelinde bakmayalım

beyler zaha da bizim topcumuz 2. lig takımının sol bekine calım atamıyor

kerem canceloya calım atıyor

ikiside bizim topcumuz boklamanın anlamı yok
Cancelo'ya neredeyse herkes calim atiyordu bu sene, herifin defans yonu yok cunku. LaLiga'da ona calim atmayan kanat oyuncusu kalmadi.

Sahaya çıkıp oynayan mücadele eden Galatasaraylılar yerin dibine geçirilir, sakat olup oynamayanlar kıymete biner.
Şu turnuvadan tek beklentim Galatasaraylı futbolcuların sakatlanmadan sağ salim geri dönmesi.

topu defanstan iyi cıkardık 2 3 kez ortaya iyi actı oyunu sadece hucum özelinde bakmayalım
Doğru Orkun'un attığı boktan koşuda attığı tek pas ve bir defa da kafasıyla ortaya çevirdiği pas iyiydi

Ama bir elin parmaklarını geçemeyen pozitif aksiyon listesinden daha üst seviye beklentilerim var topçulardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt