Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15'e biter ki zaten bu transferAli bir dolap çevirip 15+ saklı ödenek yapar
bu ciro değil mi? çok büyük bir rakam değil.Koç Holding, 2023 yılında konsolide bazda toplam 54,5 milyar ABD doları (USD) gelir elde etti
6 sıfır varken bile TL de göremedim o kadar parayıBu kadar zenginliğin allah belasını versin ya
milyar abd doları diyor lan. bizim TCMB rezervi kadar neredeysebu ciro değil mi? çok büyük bir rakam değil.
buradan mı gördün?Abdulkerimin body buildingi bırakması lazım
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
25 istiyolarmis,oyuncuyu ikna etmek için mournho telefon edecekmis15'e biter ki zaten bu transfer
Genç olduğu için çakmaz bence İtalya’dan dışarı. Bu Mou’nun fiyaka hala devam ediyor mu göreceğiz de şu an arasa pek farketmez gibi geliyor banaOluru var
Inter az daha alıyordu babası ve menajeri ortalığı karıştırınca yattı
Juventus'un ilgisi vardı ama vazgeçtiler gibi görünüyor
Menajeri gurbetçi Türk galiba ayrıca, epey paragözler
Transfer sürecinde herkesi bezdirdiler yolu Türkiye'ye düşebilir
Motz bir senedir kadrolara yazıyor bakalım çöp demesi kaç gün sürecek
Bu işe geçen sezonun son 10 haftasında başladı o günden beri daha hantallaştı bunu görmedim demek tek değilmişimburadan mı gördün?
Bu gece bu ikisi olacakKonu beyaz futbola dönmuş
Transfer haric hersey konuşuluyor
sakatlıktan döndü ve ara vermeden maçlara,antrenmana ve şimdi turnıvaya geldi. İhtiyacı olan tatil ve lig öncesi kamp. 10 haftada hantallaşacak kadar kas kütlesi yapamazsın.Bu işe geçen sezonun son 10 haftasında başladı o günden beri daha hantallaştı bunu görmedim demek tek değilmişim
Cardio yapip kas yapisini kiloyu düsürmeli. Gecen sezon bile demistim bunu, cevikligini kayip ediyor.Abdulkerimin body buildingi bırakması lazım