- 26 Ocak 2021
- 35.205
- 33.822
- 2.233
20 den asagı olmaz reis bizde zorlasan 15 çıkar olmaz o is.Yok be o paraları etmez 12–15ebiter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 den asagı olmaz reis bizde zorlasan 15 çıkar olmaz o is.Yok be o paraları etmez 12–15ebiter
Bence mesele göz meselesi değilAli sen görmüyorsun ki kardeş önce bir göz doktoru git gördüğünü sanıyorsun
Kanka topçu boklamak değil bu doğruyu söylemeksamet boklamayacağın Gs topçusu var mı? adam 10 haftada bu hale geldi diyor. Okumadın mı yazdığını adamın?
Keremin defolarini biliyoruz çok şükür. Şu maçta ilk yarıda elinden geleni yaptı. Abdülu gömdük hakkını vereceğimizin de veriyoruz. Senin gibi canceloyu yanlışlıkla geçti demiyoruzBence mesele göz meselesi değil
Kendinden şüphe etme mefhumunun ediniminin gerek koşulu olan asgari rasyonel meditasyon meselesidir bu hususta. Keremizm ile mücadelemiz sürecek
Barış ı sevdiğim için takılıyorum ben. Bu adam önceden de ağırdı bugün ilk değil.Kanka topçu boklamak değil bu doğruyu söylemek
Mesela sen barışa sürekli kafa açıyosun diyosun o zaman sen barış haterı mı olmuş oluyosun?
Yoo olmuyosun çünkü kafa açıyor adam
Abdül 1.5 senedir git gide kalınlaştı bu çok bariz gözüküyo,bana inanmıyosan git bize gelmeden önce konyada oynadığı herhangi bir maçı aç izle adam gayet fit ve çevik,yağ gibi akıyor topla falan da
10 hafta,sakatlık,formsuzluk,yanında yöresinde samet oynamış,yorgunmuş falan bunlar bahaneden başka bir şey değil
Yani kim uyarır da hatasından döner fitleşir bilmiyorum ama sporun içinde olan biri kalınlaşınca yavaşlayacağını nasıl hesap edemez aklım almıyor,yusuf demirin kariyeri bitti belki de bu yüzden
Elinden geleni hep yapıyor zaten. Sıkıntı elinden gelenin ne olduğuKeremin defolarini biliyoruz çok şükür. Şu maçta ilk yarıda elinden geleni yaptı. Abdülu gömdük hakkını vereceğimizin de veriyoruz. Senin gibi canceloyu yanlışlıkla geçti demiyoruz
Yusuf demir inanılmaz bir vaka yav adam arnold gibi üst vücut yapmış top oynamaya çalışıyorKanka topçu boklamak değil bu doğruyu söylemek
Mesela sen barışa sürekli kafa açıyosun diyosun o zaman sen barış haterı mı olmuş oluyosun?
Yoo olmuyosun çünkü kafa açıyor adam
Abdül 1.5 senedir git gide kalınlaştı bu çok bariz gözüküyo,bana inanmıyosan git bize gelmeden önce konyada oynadığı herhangi bir maçı aç izle adam gayet fit ve çevik,yağ gibi akıyor topla falan da
10 hafta,sakatlık,formsuzluk,yanında yöresinde samet oynamış,yorgunmuş falan bunlar bahaneden başka bir şey değil
Yani kim uyarır da hatasından döner fitleşir bilmiyorum ama sporun içinde olan biri kalınlaşınca yavaşlayacağını nasıl hesap edemez aklım almıyor,yusuf demirin kariyeri bitti belki de bu yüzden
daha fazla şans alsın istiyorum ama süre verilmediğinden iyi/kötü diyemem.Ali turap gayet iyi yedek sagbeke,zeki ve ferdiyi 2ye katlar
şu kıvama gelindi ise bize müsadeAli turap gayet iyi yedek sagbeke,zeki ve ferdiyi 2ye katlar
Ali Turap'tan yedek falan olsaydi bu sezon Boey satildiktan sonra olurdu. Maalesef cok vitaminsiz.Ali turap gayet iyi yedek sagbeke,zeki ve ferdiyi 2ye katlar
Aliden sağbek falan olmaz serg.Ali turap gayet iyi yedek sagbeke,zeki ve ferdiyi 2ye katlar
yanınıza alın avrupada da biraz et yesin garibim.Ali Turap'tan yedek falan olsaydi bu sezon Boey satildiktan sonra olurdu. Maalesef cok vitaminsiz.
Aliden çok güzel vale olurAliden sağbek falan olmaz serg.
o penaltı gibi baktığımız pozisyonu yazsaydı....