Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samet boklamayacağın Gs topçusu var mı? adam 10 haftada bu hale geldi diyor. Okumadın mı yazdığını adamın?
Kanka topçu boklamak değil bu doğruyu söylemek

Mesela sen barışa sürekli kafa açıyosun diyosun o zaman sen barış haterı mı olmuş oluyosun?

Yoo olmuyosun çünkü kafa açıyor adam

Abdül 1.5 senedir git gide kalınlaştı bu çok bariz gözüküyo,bana inanmıyosan git bize gelmeden önce konyada oynadığı herhangi bir maçı aç izle adam gayet fit ve çevik,yağ gibi akıyor topla falan da

10 hafta,sakatlık,formsuzluk,yanında yöresinde samet oynamış,yorgunmuş falan bunlar bahaneden başka bir şey değil

Yani kim uyarır da hatasından döner fitleşir bilmiyorum ama sporun içinde olan biri kalınlaşınca yavaşlayacağını nasıl hesap edemez aklım almıyor,yusuf demirin kariyeri bitti belki de bu yüzden

Bence mesele göz meselesi değil

Kendinden şüphe etme mefhumunun ediniminin gerek koşulu olan asgari rasyonel meditasyon meselesidir bu hususta. Keremizm ile mücadelemiz sürecek
Keremin defolarini biliyoruz çok şükür. Şu maçta ilk yarıda elinden geleni yaptı. Abdülu gömdük hakkını vereceğimizin de veriyoruz. Senin gibi canceloyu yanlışlıkla geçti demiyoruz

Mesela sen barışa sürekli kafa açıyosun diyosun o zaman sen barış haterı mı olmuş oluyosun?

Abdül 1.5 senedir git gide kalınlaştı bu çok bariz gözüküyo,bana inanmıyosan git bize gelmeden önce konyada oynadığı herhangi bir maçı aç izle adam gayet fit ve çevik,yağ gibi akıyor topla falan da

10 hafta,sakatlık,formsuzluk,yanında yöresinde samet oynamış,yorgunmuş falan bunlar bahaneden başka bir şey değil

Yani kim uyarır da hatasından döner fitleşir bilmiyorum ama sporun içinde olan biri kalınlaşınca yavaşlayacağını nasıl hesap edemez aklım almıyor,yusuf demirin kariyeri bitti belki de bu yüzden
Barış ı sevdiğim için takılıyorum ben. Bu adam önceden de ağırdı bugün ilk değil.
Bu geçen sene bize geldiği hali
images

Bu da bu seneden
images

Keremin defolarini biliyoruz çok şükür. Şu maçta ilk yarıda elinden geleni yaptı. Abdülu gömdük hakkını vereceğimizin de veriyoruz. Senin gibi canceloyu yanlışlıkla geçti demiyoruz
Elinden geleni hep yapıyor zaten. Sıkıntı elinden gelenin ne olduğu

Abdülkerim'e sallamak kolay hata üstüne hata yaptı zaten. Aslında şu görüntüsü uzun süredir var, bu sezon içinde bunları yazınca yine kötü olmuştuk ama her neyse

Cancelo'yu bir pozisyonda yanlışlıkla geçti, bir pozisyonda da güzel geçti. Başka çalım da atmadı ki Cancelo bu kötüde gerçekten kötü bir bek

İtiraz ettiğim yorum bugün MT oyuncuları içinde tek iyi adamın Kerem olduğuna dair yapılan yorumdu. Forumun yüzde yetmişi böyle düşünüyor gibi görünüyor, ben de buna itiraz ettim ne yaptı da böyle oldu manasında. Barış'tan, Yunus'tan, Kenan'dan ne açılardan daha iyiydi örneğin? Daha doğrusu onları kötü yapıp da Kerem'i iyi yapan neydi.

Yusuf demir inanılmaz bir vaka yav adam arnold gibi üst vücut yapmış top oynamaya çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt