Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim en büyük problemimiz fizik gücü.Alacagimiz orta sahanın maximum 28 yaşında olması lazım o da kalitesine göre.Torreirayi hem rahatlatacak hem uyum sagliyacak aynı kalite oyuncu olması lazım.

Kimi alıcaz kanatlara peki

Bedelleriyle iki isim yazsana şuraya
Bu sene isimli kanat transferi kolay değil.

Trincao 15 ve altına satılabilirmiş alman kaynaklara göre + Manchester United'dan Amad Diallo aklıma geldi, 1 sene sonra sözleşmesi bitiyor, Bissaka ile paket olabilir. 30 kağıt gözden çıkarmak lazım

Bu sene isimli kanat transferi kolay değil.

Trincao 15 ve altına satılabilirmiş alman kaynaklara göre + Manchester United'dan Amad Diallo aklıma geldi, 1 sene sonra sözleşmesi bitiyor, Bissaka ile paket olabilir. 30 kağıt gözden çıkarmak lazım
İsimli demedim. 4 kanat gönderdin yerine 2 tane kanat öner dedim ve ne kadara alınabileceklerini yaz dedim.

10 dakika süren var, total bütçe 15-20 bonservis 4 m euro maaş ikisi için

Zaniolo, tete ve keremden güzel bir kaynak yaratabiliriz. ziyech-barış-zaha-yunus ve yanlarına bir transfer ile kanat pozisyonunu devam ettirebiliriz. 8-10 sağ bek, çıkabiliyorsak kohn'den çıkıp bir sol bek lazım. emin bayramda kadroda tutulmalı.

yunusun bütüncül manada kerem ve barış seviyesine çıkması zor görünüyor.. fazla da şey yapmamak lazım..

Zaha ve Ziyech için aceleye gerek yok. Kerem hala gitmek istiyorum derse kolaylık sağlayacağız muhtemelen. Zaniolo, Tete vs. gidecektir. Barış'ı tutup üzerine Oğuz'u alsak Zaha, Ziyech, Barış, Yunus, Oğuz rotasyonu oluşuyor. 50-60 maç oynayacak takım için gayet iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt