- 6 Eylül 2014
- 93.490
- 64.326
- 4.608
Ben Galatasarayimi ozledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şeyde böyle olduk yalnızca futbol değil her ortamda bi ayrışma varNeden böyleyiz biz ya
Lan bu ülke 90 larda, 2000 lerin başında çok daha normal bir ülkeydi nooldu böyle mahvolduk gittik çok üzülüyorum ben ağlıyorum bazen gözlerim doluyor o zamanları düşündükçe
Abartmayalım Cafer BeySemih sempatik geliyordu baslarda ama girdigi tripler hareketler falan umarim en kisa surede agir sakatlanir
Tabi canım her konuda. Bir tane düzgün giden bişey olmaz mı ya. YokHer şeyde böyle olduk yalnızca futbol değil her ortamda bi ayrışma var
Şimdi deAbartmayalım Cafer Bey
Mal sahibine çekmezse haramdır üstadSemih sempatik geliyordu baslarda ama girdigi tripler hareketler falan umarim en kisa surede agir sakatlanir
Şimdi de
İnsancıl olmaya mı karar verdin
Erden Timur zaten masaya oturmazdı.Erden Timur olsaydı Bisakkaya 8 milyondan 1 krş fazla bonservis vermezdik ve bir şekilde alırdık.. Umarım konuşulduğu gibi 15 milyona falan masaya oturmayiz
Seneye yine uzulecekler ama.sonra juputer yengece geciyo fb bjk şanslı diyen şarlatanlar bulacaklar ama 2026dan sonra daha çok üzülecekler avrupa icinFatih Hocamın klas bir lafı var benim değil başarının düşmanları var diye bizim ki de o hesap var fazla başarılı olmamız batıyor millete iki sene şampiyon olmayalım kimse bize ağzını açmaz.
Naaptın da bu tripler. Neyi başardın. Hangi hedef maçta ne yaptın.Semih sempatik geliyordu baslarda ama girdigi tripler hareketler falan umarim en kisa surede agir sakatlanir
20 sene üst üste geliyo muSeneye yine uzulecekler ama.sonra juputer yengece geciyo fb bjk şanslı diyen şarlatanlar bulacaklar ama 2026dan sonra daha çok üzülecekler avrupa icin
Avrupa kupası gelecek20 sene üst üste geliyo mu
Her sene biz oluruz inşallah Sergen bunların mutlu olduğu saniyeye bile tahammülüm yok.Seneye yine uzulecekler ama.sonra juputer yengece geciyo fb bjk şanslı diyen şarlatanlar bulacaklar ama 2026dan sonra daha çok üzülecekler avrupa icin