Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya aslında Klopp da çok istiyordu ama 2 transfer sezonudur kimseyle adı çıkmıyor diye gözden düşmüştür olarak yazdım.
Evet L.Pool da istemisti Klopp ayrilinca rafa kalkti o is. O aradigimiz profili bulup Türkiye ye getirmek gercekten cok zor. Bundesliga'da dolu CM var mesela bize uygun. Avusturya milli takiminin yarisi o profil zaten :D

8 Milyon Euro ne ya.

İyi oyuncu hatta çok iyi ama maksimum 4.5-5 olabilir o da maksimum sponsor ile falan.

Bu adamı kazanıp Torreira'yı kaybedemeyiz.

Stuttgart Rieder‘i satin alma opsiyonuyla kiralamis.

Cok iyi is. Keske biz alsaydik, Mertens‘le beraber götürürlerdi o pozisyonu. Iyi cikinca da alirdik.

Gerçegi söylemek gerekirse sağbekten kimse için muhtemelen telif dahi vermedik bissakanın ve assignoun durumu, fiyati sorduk gibi. Buda uydur uydur kimse sorgulamaz hesabıyla yazıyor duruyor iyi ki 3-5 uçak bildi hemen baş yetkili gibi konuşmalara başlamış.
Bu hesap uçak haberleri yapıyordu terfi almış transfer komitesinin başına geçirmişler galiba.

Ben 10 numara alinacagindan süpheliyim acikcasi. Gelirse de düsük fiyatli biri gelir. Tüm para sag bek ve orta sahaya basilacak gibi.

O yüzden Rieder‘in kiralanmasi tam isabet olurdu.
Hoca Müller, Dybala, Alexis tarzı bir adam istiyor bence.10 numara konusunda pek beklentim kalmadı çünkü Mertens'i yedekleyecek adam olacak falan dediler.

Öyle iyi bir adam almazlar bence. Kiralık yada bonservissiz +33 yaş falan

Aynen Seiwald çok iyiydi.
O Bundesliga da oynayan Avusturyalilari almak baya zor da mesela su cocuk iddia ediyorum bir kac yil icinde ya Leipzig ya da Bremen ya da baska bir Buli takimina transfer olup piyasa degerini en az 4e katlayacak

Kafayı yemişler, en az 30 m Euro eder diyen var, en az 40 m Sterlin eder diyen var...

Abi birisi şunları uyandırsın, EPL'deki oyuncuların belki de yüzde 80-90'ı ederlerinin en az 3 katına alınıp satılıyor. Transfermarkt'ta orta sıra takımlarda muhtemelen adını bile 1-2 kez duyduğun ama 30-40 milyon piyasası olan adamlar sadece orası için geçerli. Dünya'nın geri kalanında 30-40 falan nadiren oluyor kusura bakmasınlar. EPL'den o paraları veren çıkarsa satarlar tabii ona alışmışlar, bir şey diyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt