Bir haber görmüştüm.
Okan Hoca en çok orta sahayı ilk etapta istiyor diye.
Ona göre sağ beke alacağı profili belirleyecek şeklinde.
Bu çok mantıklı ve zekice bir hamle.
Çünkü daha defansif biri alınırsa beke daha hucümcu, ofansif yönü kuvvetli biri alınırsa daha Boey tipi savunmacı biri alınmak istenecek.
Ancak sıkıntı şurada.
Orta saha transferi bitmedikçe, sağ bek için de hamle yapamıyoruz ve en eksik iki mevki yine o şekilde kalmaya devam ediyor.
Ben de uygun maliyete oyuncu bitiremeyeceğimizi düşünüyorum maalesef bu şekilde devam edilirse burada da yazıldığı gibi.
Orta saha ile ilgili çalışma daha sezon içinde bence yapılmalıydı ve Haziran 24'te açıklanmalıydı bile. Zira 1 yıldır orta sahamız yok. Sağ bek 6 aydır yok. Hiç bir ön çalışma yapılmamış bu kesin. Bak Trabzonspor 5 transfer birden açıkladı. Demek ki olabiliyor.
Bu kadar maliyetli kadro kuruyorsan bunları yapmazsan geriye düşersin. Karşındaki rakip 10 yıldır başarısız oluyor diye sınırsız para kaynağını unutursan da 25 hayal olur kısa vadede. Çünkü sürekli olarak para pompalıyorlar zengin iş adamları.
Tarikatlara, hükümete yakın adamları, ağza çok aldıkları örgüte yakın adamları ne ararsan da var yeni yönetimlerinde. Karşında Selahattin Baki yok artık. Bu şartta gidip Erden Timur'u kaybettin. Kaybettiysen bir şekilde aratmayı bırak daha iyisini hemen yapmak zorundasın.
Çünkü 10 Milyon'a İcardi, 5.5 'a Zaha'yı, 3'e Muslera, 3.5'a Torreira'yı oynatıyorsun. Kadro bu ise sadece lokal başarı ile de yetinemezsin. Bu sene mutlaka Avrupa'da da bir şeyler yapması sağlanmalı eldeki ekibin. Ama hala eksiğin en büyük eksik olarak duruyor. Çok yazık.
Beceriksizsen de gidip beceriklinin değerini vereceksin. Adamı düzgün onore bile edemediniz 6 yıldır hep cebinden verdi, mesaisenden verdi. Erden Timur ona rağmen kırgınlığı Galatasaray'a değil çünkü en az bizim kadar taraftar ama ben bu yapılanı da hala sindiremiyorum ve üzülüyorum. Her geçen gün de eksikliğini daha çok hissediyorum şahsen. Çünkü güven veren bir tek o vardı.
Onsuz da olsun koskoca Galatasaray ama keşke onunla da devam ederek olabilseydi çünkü en çok hakedenlerden biri.