Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar ligi, Avrupa ligi, Konferans ligi hepsini aynı formatta 32 takım oynayacak grup aşamasında 8 maç sonrasında ilk 8'e girenler direk son 16'ya kalıyor 9-24 arası 16'ya kalmak için eleme oynayacak.

CL'den AL'ye geçiş yok AL'den KL'ye geçiş yok elenenler liglerine dönüyor.
32 değil 36 takım.

Ot bok adamlar alınacaksa hiç almayalim orta saha Kaan çoğundan daha iyi oynar ..
Ben Milli takımda en çok Kaanı beğendim 2 maç genelinde ama şöyle de bir durum var Milli takım 3lü orta saha oynuyor biz 2li..
Özellikle Avrupa maçları 2'li orta sahayı kaldırmıyor. 3'lü oynamayı düşünmeliyiz artık. 3. adam olarak Demirbay'da Kaan'da gayet iyi performans verir.

Oğuz işini boş verip 8 noya odaklanalım vermiyorlarsa. Zaten bir kamyon sağ kanat war elde
Sorun Kerem giderse yerine alabileceğimiz yerli yok 12 yabancıya düşen ortamda en az orta saha kadar önemli kaldı ki bu sene kalsa bile seneye Barış gitme ihtimalide epey olacak.

Sorun Kerem giderse yerine alabileceğimiz yerli yok 12 yabancıya düşen ortamda en az orta saha kadar önemli kaldı ki bu sene kalsa bile seneye Barış gitme ihtimalide epey olacak.
Sonra yine 8 no için para kalmadı diyecekler. Önce 8'i halletsinler sonra oğuza para kalırsa bakarız

Bir taraftan oyuncu ile şartlarda anlaşıyoruz, diğer taraftan oyuncunun diğer teklifleri değerlendirmesini bekliyoruz. Kulüple bir taraftan anlaşıp, diğer taraftan aradaki farkın kapanmasını bekliyoruz.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu sene fb iyi para bayılacak gibi duruyor.

Geçen sene de bayılmadılar mı, renktaş?

Sadece Szymanski, Fred ve Cengiz için €45m vermişlerdi. Bunun dışında Becao için 7-8, Livakovic için 9m vermişlerdi. Başka unuttuğum var mı bilmiyorum. TR için rekor harcamalardı bunlar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geçen sene de bayılmadılar mı, renktaş?

Sadece Szymanski, Fred ve Cengiz için €45m vermişlerdi. Bunun dışında Becao için 7-8, Livakovic için 9m vermişlerdi. Başka unuttuğum var mı bilmiyorum. TR için rekor harcamalardı bunlar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Türkiye için rekor mu bilmem ama boş harcamalar renkdas.Tek hedefleri sampiyonluk

Bomba gibi geliyor

Bence beklentiler doğrultusunda çok eleştirdik Zaha yı

Tabii yaşı ve yaşadığı sakatlık yüzünden o EPL de izlediğimiz Zaha yı göremedik hiçbir zaman ama dar alanda ciddi iş yaptı doğruya doğru. Sıkışan maçlarda çözdüğü de oldu ceza sahasında yakaladığını temiz bitiriciliği ile yazdığı da oldu

Adam akıllı bir kamp geçiren Zaha yı izlemek isterim açıkçası, sol tarafta Barış Alper ve Zaha sağ tarafta Ziyech ve Oğuz bana doğru geliyor kanat rotasyonunda

Bir de Bissaka ve Batshuayi eklenirse Zaha nın triplerden uzaklaşacağına da inanıyorum açıkçası, hani Aurier transfer edildiği dönemde Ziyech in maaş alamadığı için takımda sorun çıkardığı Arabistan a gideceği filan konuşuluyordu inan maç kadrosu kurarken Ziyech aklıma gelmiyordu bile ondan sonra Ziyech son dönemde ciddi ciddi sadece şutları ve ceza sahasına yolladığı paslar ile son 7-8 haftada ciddi işimize yaradı

Mesela bakıyorum Zaha son oynadığımız Fenerbahçe ve Konya maçlarında sonradan oyuna girdiğinde gördüğüm Zaha fizik olarak cidden ilk geldiğinden beri en çok ışık verdiği maçlar olabilir kısa süreli olsa da

Bir de ciddi ciddi Kerem bu hale geldikten sonra kapanan savunmalara karşı bire bir oynayacak kaç tane oyuncumuz var? Barış Alper sırtına rakibi alıp dönüşleri ve koşularıyla bunu yapabiliyor bir de Zaha var ne olursa olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt