Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetki kongresinde TLye çevirip 600 milyon ödeme yaptık şimdi de BB borcu ödeyeceğiz diye girecektir konuya.Şu kadar para ödenecek lafları çıktıysa bunun sebebi transferlerin gecikecek olmasıdır
Zaniolo gitmişBırakmıyorlarsa da teklifi 1 milyon olarak revize edelim
Hiç şaşmaz bu kulübün kılcal damarlarını biliriz bizYetki kongresinde TLye çevirip 600 milyon ödeme yaptık şimdi de BB borcu ödeyeceğiz diye girecektir konuya.
Yetki kongresinde TLye çevirip 600 milyon ödeme yaptık şimdi de BB borcu ödeyeceğiz diye girecektir konuya.
Hojberg + camara yazmıştım zatensergen haklıymış 2 adet 8 numara alınacakmis
camara
Kulüple anlaşıldı futbolcu kısmı çözülmeye çalışılıyor
Futbolcuyla anlaşıldı kulüple bonservis konuşuluyor
Yüzde bilimum anlaşıldı diyenlere
Boydan gireyim
1.90
geç bunları. duyum var mı onu soyle.Bugün camiadan biriyle sohbette bulunduk erden başkanın çevresinden diye söyleyim iddia ettiği şey şuydu ki, Dursun özbek Erden timur’un ailesi hakkında da ileri geri konuşmuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyumluk bir çevrem yok kanka. Erden Timura çok üzüldüğümü belirttim onun üzerine aramızda bazı konuşmalar geçtigeç bunları. duyum var mı onu soyle.
Ankara’dasınız herhaldeYarın Kentparkın içindeki zurna dönerin önünde ol @Murat Durmaz ile orda seni bekliyor olacağız