Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün camiadan biriyle sohbette bulunduk erden başkanın çevresinden diye söyleyim iddia ettiği şey şuydu ki, Dursun özbek Erden timur’un ailesi hakkında da ileri geri konuşmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olm altında kalınacak laf vardır kalınmayacak laf vardır zaten, insanlar basit sanıyor olanları.

Dursun denilen adamın kulüpte kaldığı her saniye zarardır, 6 ay sonra daha iyi anlaşılacak bu durum.

hesabı sattı kesin bu. hiç bu işlere girmezdi
Erden Timur’un ayrılacağını açıklayacağı gün veya öncesinde bu şahıs herhangi bir kötü söylemde bulunmuş muydu?

Geçmişte kulüpte olmuş birinin iddiası bir kaç hesabın kontrol altına alındığı yönünde. Zamanla Sami Yen pasifize edilmeye ya da dışlanmaya başlarsa söylemin doğru/yanlış olduğunu görürüz.

Scoifeld hesabi sattiysa ergenin teki siiznle tassak geçiyordur duyum verip,ne de olsa twitter etkilesim kerhanesi oldu

Erden Timur’un ayrılacağını açıklayacağı gün veya öncesinde bu şahıs herhangi bir kötü söylemde bulunmuş muydu?

Geçmişte kulüpte olmuş birinin iddiası bir kaç hesabın kontrol altına alındığı yönünde. Zamanla Sami Yen pasifize edilmeye ya da dışlanmaya başlarsa söylemin doğru/yanlış olduğunu görürüz.
açıkladığı gün bunu demiş

Abi niye erden bey elini öpüyor o vakit
Anladığım kadarıyla bu olaylar olduktan sonra bir günah çıkarma durumu olmuş kararından döndürmek için. Bayağı kişiyi de araya sokmuş ama kararından vazgeçmemiş.

Günah çıkarma sürecinden dolayı hoşgörmüş olabilir lakin Kemerburgaz’da da rol çalma vs şeklindeki saçma söylemleriyle sinir bozmuştu Dursun. Sezon sonuna kadar gerginlik yaratmak istememesine yoruyorum, bir şey yapsa ve takım şampiyon olamasa Erden suçlanacaktı çünkü.

Daha çok şey yazarım da neyse.

-----------------------Muslera-------

------------Davinson---------Nelsson
Bissaka-------------------------------------Köhn

-------------Torreira----------Bentancur
------------------------İlkay----------------------

-----------Barış--------------------Batshuayi
-----------------------İcardi--------------

İsmi geçenlerle en ideal kadrolardan biri olurdu...Zaha' yı gönderdim; Ziyech formda olursa formayı alır, Dubois kalıyor + Mertens...Gerisi kolay; Oğuz alınacak gibi, Yasin ve/veya Emirhan Topçu da gelirse iyi olur...

Bu arada Yasin başlığını kilitlemenin belli bir sebebi var mı? @Keramettin TANRIVERDİ. BJK söylentileri vardı bildiğim...

Abi niye erden bey elini öpüyor o vakit
Ben bazı olayların başkanlık seçimi bittikten sonra gün yüzüne çıktığını düşünüyorum yada bugünkü konuşmamızdan sonra ona çıkarım yaptım diyelim.

Fikir ayrılıkları vardı ama yapılan çirkinlikler başkanlığı tekrar kazandıktan sonra planlı olarak yapıldı. Köprüyü geçene kadar hesabı.

Biz bu sene sampiyon olursak 5.yıldız takiyomusuz olaya bak👨‍💻

Ben bazı olayların başkanlık seçimi bittikten sonra gün yüzüne çıktığını düşünüyorum yada bugünkü konuşmamızdan sonra ona çıkarım yaptım diyelim.

Fikir ayrılıkları vardı ama yapılan çirkinlikler başkanlığı tekrar kazandıktan sonra planlı olarak yapıldı. Köprüyü geçene kadar hesabı.
Dursun icten pazarlıklı bi herif zaten,secimden sonra degisti tavri net

Ndombele gitti,oliveira kiralik porto olursa 2 yabanci gelir yav ortsahaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt