Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.858
- 94.913
- 4.978
Gülüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen evli miydin kanka?Gülüyor
![]()
Murhan terörize ediyor diye kilitlemiştim, açayım.-----------------------Muslera-------
------------Davinson---------Nelsson
Bissaka-------------------------------------Köhn
-------------Torreira----------Bentancur
------------------------İlkay----------------------
-----------Barış--------------------Batshuayi
-----------------------İcardi--------------
İsmi geçenlerle en ideal kadrolardan biri olurdu...Zaha' yı gönderdim; Ziyech formda olursa formayı alır, Dubois kalıyor + Mertens...Gerisi kolay; Oğuz alınacak gibi, Yasin ve/veya Emirhan Topçu da gelirse iyi olur...
Bu arada Yasin başlığını kilitlemenin belli bir sebebi var mı? @Keramettin TANRIVERDİ. BJK söylentileri vardı bildiğim...
10 kat filan maaş farkı var2017 yazinda carole bile sevilla yapti,oliveiraya her türlü kulup buluruz
yok değilimSen evli miydin kanka?
Guvendigi dağlara karlar yagmis ve baba abi olarak gordugu adamlar,sirtindan vurmus belli.duygusal baglamda destek zayif kalmisErden başkanın tutunacak bir dalım olsa tutunurdum açıklaması çok kritik ve altı kolay kolay doldurulacak veya medyaya yansıyacak türden değil.
Biraz oliveira da indirim yapacak tabi10 kat filan maaş farkı var
Hea ondan şaşırdın. Yiyorsa gülmesinyok değilim
Bu plana göre zaha gidiyoMuslera
Sağ bek
Nelsson
Sanchez
Kohn
Torreira
OS
OS
Mertens
Ziyech
İcardi
Batshuayi
Yengeye saha da görev verelimHea ondan şaşırdın. Yiyorsa gülmesin![]()
MantıklıYengeye saha da görev verelim
o yatmışUyuduk uyandık Batsuayi açıklanmamış![]()
Yeni yönetime bırakalım dedikleri BB noldu ?o yatmış
Ben bu takıma top oynatamam reis nasıl top oynayacaklar biraz taktik konuşalım-----------------------Muslera-------
------------Davinson---------Nelsson
Bissaka-------------------------------------Köhn
-------------Torreira----------Bentancur
------------------------İlkay----------------------
-----------Barış--------------------Batshuayi
-----------------------İcardi--------------
İsmi geçenlerle en ideal kadrolardan biri olurdu...Zaha' yı gönderdim; Ziyech formda olursa formayı alır, Dubois kalıyor + Mertens...Gerisi kolay; Oğuz alınacak gibi, Yasin ve/veya Emirhan Topçu da gelirse iyi olur...
Bu arada Yasin başlığını kilitlemenin belli bir sebebi var mı? @Keramettin TANRIVERDİ. BJK söylentileri vardı bildiğim...