Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-----------------------Muslera-------

------------Davinson---------Nelsson
Bissaka-------------------------------------Köhn

-------------Torreira----------Bentancur
------------------------İlkay----------------------

-----------Barış--------------------Batshuayi
-----------------------İcardi--------------

İsmi geçenlerle en ideal kadrolardan biri olurdu...Zaha' yı gönderdim; Ziyech formda olursa formayı alır, Dubois kalıyor + Mertens...Gerisi kolay; Oğuz alınacak gibi, Yasin ve/veya Emirhan Topçu da gelirse iyi olur...

Bu arada Yasin başlığını kilitlemenin belli bir sebebi var mı? @Keramettin TANRIVERDİ. BJK söylentileri vardı bildiğim...

Bu ne yaw ?

Trollüğünde bi sınırı var

Guvendigi dağlara karlar yagmis ve baba abi olarak gordugu adamlar,sirtindan vurmus belli.duygusal baglamda destek zayif kalmis
Yine egoların kurbanı olduk çok basit mantığı ben zaten inanamıyordum dursunun bu kadar geri planda kalmasını kabullenmesini. İnsan doğası normaldir

transfer çalışmalarında bu kadar fit ise ibrahim hatipoğlu korkacak bir şey yok

asdasdasd.png

Ben bu takıma top oynatamam reis nasıl top oynayacaklar biraz taktik konuşalım
Niye yav? Mis gibi takım işte. Geçen sezonki 'Rus Ruleti' kıvamında oyun anlayışı yerine çok daha dengeli, ne yaptığını bilen, takım boyunu kısa tutabilecek bir formasyon ve oyuncular.

''Aman da ilk yarıda Bayern' in içinden geçtik''. Geçtin de ne oldu? 50. dakikada takımın pili bitikten sonra hiçbir anlamı yok. Zamanında Terim' in Real' e karşı daha ne kadar hücum edilebilir dediği, 6 lık maç gibi bir şey...

Bu plana göre zaha gidiyo
Dubua kalamıyo
Köhne yabancı alternatif alamıyosun
10 no transferi yapamıyosun

İkardi bats ikilisiyle oynayacağımızı sanmıyorum,oynatır da ikili tutmazsa bu da mecburen mertensi 11e atmak demek

Haşat olabiliriz,keremi 10noda hiç denemeden bi anda oraya çekti sudan çıkmış balığa döndük mertens kurtardı bizi,sürekli zar atılmaz
-Bu plana göre zaha gidiyo > 2 OS gelecekse zaten gidebilir
-Dubua kalamıyo > gerek yok
-Köhne yabancı alternatif alamıyosun > iki yabanci sol bek olmayacak zaten
-10 no transferi yapamıyosun > iki tane OS gelecekse bunlardan biri daha ofansif ozelliklere sahip biri olacaksa cokta sey olmaz, yani 8-10 oynayabilecek biri

Niye yav? Mis gibi takım işte. Geçen sezonki 'Rus Ruleti' kıvamında oyun anlayışı yerine çok daha dengeli, ne yaptığını bilen, takım boyunu kısa tutabilecek bir formasyon ve oyuncular.

''Aman da ilk yarıda Bayern' in içinden geçtik''. Geçtin de ne oldu? 50. dakikada takımın pili bitikten sonra hiçbir anlamı yok. Zamanında Terim' in Real' e karşı daha ne kadar hücum edilebilir dediği, 6 lık maç gibi bir şey...
Yaratıcılıkta sıkıntı yaşarız gibi duruyor, sol kanat da hiç iç açıcı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt