Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahsedilen sağ bek ve orta sahalardan biri alınırsa çok büyük sürpriz olur benim için. awb, doue, assignon, mctominay, holjberg hatta amrabat.. çok yanlış bir algı pohpohlandı yine.. minimum iki mevkiye 25milyon dolar ödenecekmiş de istenilen beklenilen transferler yapılacakmış gibi bir durum oluşturuluyor. geçen sene aylarca aradıktan sonra son gün ndombele aldığımızı ve alay konusu olduğunu da unutmamak gerekir. oğuz aydın işi de bana göre yaş. en iyi en ciddi teklif bizden gibi bir durum var ancak uzadıkça uzuyor.

Milli maçlar bitmeden transfer felan açıklanmaz... Batshuayi ve Oğuz transferini açıklarlar takımdan kiralık ya da bonservisi ile gidenler belli olduktan sonra oyuncu alırlar. Bence de öyle olmalı takımı oyuncu doldurup şişirip eldeki fazla oyuncuları bedavaya vermeye çalışmak akıl işi olmaz.

Hadi be kardeşim kuruduk kaldık transfersizlikten.

Yaratıcılıkta sıkıntı yaşarız gibi duruyor, sol kanat da hiç iç açıcı değil
Sol kanada takılma, Batshuayi' yi ilk 11 oynatmak isterse diye dedim ki ciddi skor katkısı bekliyorum; kanat rotasyonunda Ziyech, Yunus, gelirse Oğuz, kalırsa Kerem olacak daha. Geçen sezondan yaratıcılık anlamında eksiği yok, epey fazlası var; tek tek kıyasla istersen.

Icardi
Bay-mertens-gruda
Torreira-cardoso
Köhn-apo-nelsson-bisakka
Muslera

Alternatifleri falan siz doldurun​

Kerem için 10-11 gibi rakamlar konuşuluyor bence az ilk yarıda gayette iyiydi kalsa daha iyi

Oliveiranın ve romen oyuncuların acilen takımdan bonservisleriyle gönderilmesi lazım

Sol kanada takılma, Batshuayi' yi ilk 11 oynatmak isterse diye dedim ki ciddi skor katkısı bekliyorum; kanat rotasyonunda Ziyech, Yunus, gelirse Oğuz, kalırsa Kerem olacak daha. Geçen sezondan yaratıcılık anlamında eksiği yok, epey fazlası var; tek tek kıyasla istersen.
Ortasaha güzel derli toplu takım olur hepsi pozisyon almayı biliyor okan hocanın şikayetçi olduğu hiçbir şeyi yapmaz bu herifler ama sol açığa yılan gibi birini isterim keita tarzı, bi tane öyle ne yapacağı nelli olmayan manyak biri şart bu takıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt