Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-O zaman 2 OS transferi olamaz
-Ayni zamanda Oguz transferi de manasiz olabilir.
Zaten Oğuz transferi için keseyi açmanın hiç bir manası yok ki bir kaç milyon üstüne de takasta iki oyuncu verip almak daha iyi bahsi geçen o parayı ona verene kadar scout yabancı orta saha almak her türlü win win

Sacha Boey tarzı bir bek bulmak şart oğlu şart kesinlikle scout transferi OLMAMALI işi şansa bırakmamalı
omar-elabdellaoui-galatasaray-istanbul-1609494004-53800.jpg

images

deandre-yedlin-galatasaray-istanbul-1642853026-78986.jpg

Yönetimden şu tarz bir adamı getirip "aha da aldık sağ bek" demelerini bekliyorum.

omar-elabdellaoui-galatasaray-istanbul-1609494004-53800.jpg

images

deandre-yedlin-galatasaray-istanbul-1642853026-78986.jpg

Yönetimden şu tarz bir adamı getirip "aha da aldık sağ bek" demelerini bekliyorum.
Kesinlikle ayağı yere sağlam basan bek istiyorum. Emekle aşamasından koşma aşamasına geçecek bebeği büyütür gibi scout bek istemiyorum gelecek ve vazgeçilmez 11de başlayacak

Beşiktaş gibi muçi transferi gibi scout orta saha transferi de istemiyorum ihtiyaç duyulan bölgeler belli gitmesi gereken oyuncular belli göndereceksin kadro da boşluğu oluşturacaksın nokta atışı hocanında rızasıyla oyuncuları getireceksin 11inde vazgeçilmez oyuncuların olacak torreira gibi

Kerem kalacaksa bence manasız, ziyech olacaksa 11 olur o arkasına yunus yeter. Keremin satılmaması tüm denklemi bozmuş
Yunus'un ilk yarının sonunda kiralanacağını düşünüyorum bu sene de o yüzden Yunusu tutmayı düşünüyorlar bence s.çarsa kiralar yolumuza bakarız hesabı...

2 orta saha transferi yapmayız bence. Bu arada erinç rüzgar tribunu gibi neresi eserse oraya dönüyor gecen yayınlarinda awb ile anlastırmıstı simdi ingiltereden cıkartmamış bunları yapmasanızda izleyen izler yav :asd: gerek varmı yani .d

-Bu plana göre zaha gidiyo > 2 OS gelecekse zaten gidebilir
-Dubua kalamıyo > gerek yok
-Köhne yabancı alternatif alamıyosun > iki yabanci sol bek olmayacak zaten
-10 no transferi yapamıyosun > iki tane OS gelecekse bunlardan biri daha ofansif ozelliklere sahip biri olacaksa cokta sey olmaz, yani 8-10 oynayabilecek biri
Zaha gitsin gitmesine de Ziyech,barış,yunus,oğuz bu doğru bi rotasyon değil,bu planlamada ziyechin hem full oynaması hem de muazzam oynaması lazım,bi bay bay dedimi sezonu kapatıyosun ziyechle o zarı atamazsın

Kim olacak köhnün back up ı ?

Ofansif özellikli os oynamak başka,10no oynamak başka,2.fw olarak oynamak başka şey,ofansif özellikli oyuncunun kralını al mertensle oynadığın oyunu zor oynarsın

Ortasaha güzel derli toplu takım olur hepsi pozisyon almayı biliyor okan hocanın şikayetçi olduğu hiçbir şeyi yapmaz bu herifler ama sol açığa yılan gibi birini isterim keita tarzı, bi tane öyle ne yapacağı nelli olmayan manyak biri şart bu takıma
İyi olur da o vakit Dubois kalamaz, bek yedeği sorun olacaktır. Kaan' a en sevmediği mevkide fazla süre vermemek gerekiyor. Diğer alternatifler, pek tutmadığım Zeki' nin kiralanması, belki Rıdvan veya solbekte verimi şüpheli Yusuf Özdemir filan. Bir de bütçe meselesi tabii; öyle bir adamı bulup getirmenin bedeli ağırdır.

aynı güruh Dursun a büyük başgan dediğine yemin ederim ama kanıtlayamam
Dursun Özbek’in kulübe ne faydası olduki bu son olaylardan bağımsız

Önceki 2.5 yıllık döneminde 150 m euro net zararı var kulübün, kazanılan süper kupa, TR kupası.

Dövizle borç verip faiziyle geri istemişti.

Bu dönemde de en belirgin icraatleri adayı tekrar faaliyete almak.

14 yabanci olursa 2 yabancı ortasaha aliriz iste,cokta sey etmeyin

Duyumcuları duyup yükselmenin hiç bir manası yok zamanında diagne ve luyindama güzellemeleri yüzünden gireni çıkanı unutmadık. Geçen ara dönemde de ndombele yüzünden yaşadığımız ortada... Mantıklı düzenli 11 oynayan sakatlık riski taşımayan takımda oyun planımıza uyan adamlara yönelmeli isim oyunculara yönelmemeli

Dursun Özbek’in kulübe ne faydası olduki bu son olaylardan bağımsız

Önceki 2.5 yıllık döneminde 150 m euro net zararı var kulübün, kazanılan süper kupa, TR kupası.

Dövizle borç verip faiziyle geri istemişti.

Bu dönemde de en belirgin icraatleri adayı tekrar faaliyete almak.
Ada nın faliyete alınmasında ET gece gündüz ilgilenerek olmuştu sanki.

Zaha gitsin gitmesine de Ziyech,barış,yunus,oğuz bu doğru bi rotasyon değil,bu planlamada ziyechin hem full oynaması hem de muazzam oynaması lazım,bi bay bay dedimi sezonu kapatıyosun ziyechle o zarı atamazsın

Kim olacak köhnün back up ı ?

Ofansif özellikli os oynamak başka,10no oynamak başka,2.fw olarak oynamak başka şey,ofansif özellikli oyuncunun kralını al mertensle oynadığın oyunu zor oynarsın
Kazimcan ve su gurbetci sol beki almaya calisiyorlar, sanirim 3 sol bek olacak totalde.

Diger dediklerine az cok katiliyorum ama ben sadece durum tespiti yaptim, yani 2 OS gelecekse 12 yabanci kadro nasil olabilir onu ortaya koydum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt