- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''ülkeye alışma'' safsatasıda ayrı komik.Sahada koşmasını çalım atmasını mı engelliyor bu ülkede oluncaZaha güzellemesi yapanların pek de Gs nin iyiliğini düşündüğünü pek sanmıyorum
3 banım var 2 si buna sövmekten ustad.Zaha güzellemesi yapanların pek de Gs nin iyiliğini düşündüğünü pek sanmıyorum
12 gol 6 asistGelecek sezon bambaşka bir Zaha izleyeceğiz.
fener topçusu gol atınca niye sevineyim. ben sen miyim!Gol attığında sevinirmisin üzülürmüsün
Abi Zaha dan bir yıl bahane dinledik. Dokular uyuşmadı, kötü oyuncu demiyoruz ama olmadı yani.''ülkeye alışma'' safsatasıda ayrı komik.Sahada koşmasını çalım atmasını mı engelliyor bu ülkede olunca![]()
Fikret çetin gibi sorulara cevap vermiyosunfener topçusu gol atınca niye sevineyim. ben sen miyim!
Abi sövmeyelim ama olmadı, olacak gibi de görünmüyor. Kendisini herkesten ve takımdan da büyük gören bir beden dili yansıyor bana3 banım var 2 si buna sövmekten ustad.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Düşmanlarına söylemek istediğin bir söz ya da cümle var mıPROPHET
önce resmiyet kazansın. sonra konuşuruzFikret çetin gibi sorulara cevap vermiyosun
He yani Zahaya sihirli değnek değecek uçacak kaçacak. Bırakın bu masalları, Eınsteinin dediği gibi aynı şeyi deneyip farklı sonuç beklemek aptallık. Ne Zaha nede Yunustan birşey olmaz denedik gördük..
Prime modu açacak
Fayda maliyete bakarsak zaten yerlerdeyiz ustad. Burada 2 3 maçı kurtardı deniliyor ama bir zahmet o kadar fayda görelim yıllığı 4+ ya geliyor. Aynı kanaatteyim uymadı bize.Abi sövmeyelim ama olmadı, olacak gibi de görünmüyor. Kendisini herkesten ve takımdan da büyük gören bir beden dili yansıyor bana
Fayda maliyete bakarsak zaten yerlerdeyiz ustad. Burada 2 3 maçı kurtardı deniliyor ama bir zahmet o kadar fayda görelim yıllığı 4+ ya geliyor. Aynı kanaatteyim uymadı bize.
Azizim geçen sene hiç kamp görmedi koca zahayı 1 senede çöp ilan etmeyelimLigin içinden geçiyordu, çalım attığı kaç bek var sayılıdır. Belkide ligin içinden geçer cümlesiyle kendi kendimizi manipüle ettiğimiz içindir bu hayal kırıklığı