Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.315
- 2.991
- 698
Lamine Camara 1 Ocak Senegal doğumlu bu arkadaş en az 2 yıl geç yazdırılmıştır bu göz önüne alınmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 yaşında zaten 22 olsa ne olur daha olgun oynar hemLamine Camara 1 Ocak Senegal doğumlu bu arkadaş en az 2 yıl geç yazdırılmıştır bu göz önüne alınmalı.
HeaaKalmayacağı için bişey yapmıcam
Evlendi evleneli @Vasfi Vural nin online süresi azaldı. Bu kadar kolay mı be unutmak
Amadau Haidara olmaz mı?
Hala gelmek için neyi bekliyorsun gelmenin vakti artık @IlkayGuendoganİlkay gelirse ismimin Tango Necla olarak değiştirilmesini talep edicem
Okudun mu? Sbozlai ve Haidara diyor.![]()
Transfer Centre LIVE! Football transfer news, updates and rumours
Follow the latest news, gossip, rumours and reaction with the Sky Sports Transfer Centre...www.skysports.com
Evet eski haber ama eplden takip edilen bi oyuncu halaOkudun mu? Sbozlai ve Haidara diyor.
Hazırlık kampında Austria veya rapid wien bize döşemeden sezonu açamıyorum mental olarak bunların yaşanması gerekiyor gaza gelmem içinBen Galatasaray'ı çok özledim, hazırlık kampı maçlar başlasın
Girecem boydan şimdi Avrupa şampiyonasına
Avrupa sampiyonasi harika giderken bu postu sana yakıstıramadım reisBen Galatasaray'ı çok özledim, hazırlık kampı maçlar başlasın
Girecem boydan şimdi Avrupa şampiyonasına
Sturm Graz iyi döşüyorHazırlık kampında Austria veya rapid wien bize döşemeden sezonu açamıyorum mental olarak bunların yaşanması gerekiyor gaza gelmem için
Veyahutta dandik bir macar takimina berabere kalmamız gerekiyor
Ben Galatasaray diyorum Naci abiAvrupa sampiyonasi harika giderken bu postu sana yakıstıramadım reis