Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O para gitmiş abi, yarısı Bankalar Birliği'ne diğer yarısı oyuncu maaşlarına. Kaldıysa da geçmiş yıllardan kalma oyuncu taksitleri falan vardır onlara gitmiştir.
ffp'de limit duruyor mu ben ona bakarim, sadece kohn ve ziyech icin para verdik diye biliyorum , baskan cebinden para atesleyebilir

Zaniolo için teşekkürler erden timur
Büyük iş başardın
15 M na aldık - taksitle ödedik.

Yarım sezon kullandık - fenere falan çaktı taraftar sevdi...

Aston ile EPL sahnesi gördü 7 M toplam bedel aldık kira + opsiyon kullanmadıklarından.

şimdi de 15+ kazanacağız .

nasıl kötü iş olmuş oluyor ? (kinaye seziyorum laflarında)

Niye her transfer sezonu böyle oluyorsunuz? 300 500 binlik satışlar için haftalarca beklediğim oluyor mesela benim. Milyon Euro'luk transferler için bir anda olsun bitsin istiyorsunuz.

13. Bitirdiğimiz sezonun ardından bomboş bir takımımız varmış gibi hareket ediliyor. Takımda kanat dolu iken Oğuz aydın transferi gündem oluyor. Transfer sezonu açılalın 2 gün olmuşken ön yargılarla bu yönetimin elinden bir iş gelmez başarısız olsunlar da yönetim değişse modunda herkes.

Çoğu kişi Erden Timur olayları yüzünden bu halde bunun da farkındayım da Erden Timur yok diye işin başından bu kötümserlik niye? Biz Galatasaray taraftarıyız beyler unutmayalım. Kadromuz iyi, hocamız iyi... bir iki bölgede eksiklerimiz var ama biraz sabır... Söveceğimiz zaman sövmesini de biliriz ama bugünler o günler değil henüz...

Şu BB konusuna kulüp bir netlik kazandırmalı artık. Çıkılacak mı, plan program nedir belirsiz. Yoksa sadece bir seçim vaadi miydi ?

BBden cikabilmemiz için kemerburgaza geçmemiz gerekiyor. Florya projesi için peşin para gelecek ve o parayla BBden cikicaz. Kemerburgazda heralde ilk aşama bitmek üzere en son çimler yerleştirildi. Binanın da ilk katı kullanılabilir olsa yeter

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani Wan Bissaka'yı almak demek orta sahaya fazla ekmek kalmaz mı demek?

Zaniolo, Tata, Zehe, Ziyech, Kerem bunlardan en az 2 tanesi muhtemelen 3 tanesi gidici. Bir zahmet orta sahaya da basın lan parayı artık.

Orta saha almadan sağ bek alınmayacak mevzusu parayla alakalı değil. Sol bekte defansı zayıf Köhn var sağ bekte defansif yönü güçlü Bissaka gelirse orta sahaya hücuma yönelik oyuncu alınacak. Assignon tarzı hücumcu sağ bek gelirse defansı zayıf olan o zamanda Hojberg-Amrabat tarzı defansif orta saha alınacak

Şu BB birliği konusuna kulüp bir netlik kazandırmalı artık. Çıkılacak mı, plan program nedir belirsiz. Yoksa sadece bir seçim vaadi miydi ?
Bankalar birliğinden çıkma formülü Florya dan gelecek peşinattı. Florya dan herhangi bir peşinat gelmediği daha doğrusu henüz bir anlaşma yapılmadığı için çıkılamadı. Burada seçim öncesi yapılan peşkeş çekilecek iddiaları da anlaşmayı uzatan en büyük faktörlerden biri. Temmuz ayında yapılacak olan kongrede onay çıkmazsa yine uzar bu süreç.

Aslına bakalırsa benim düşüncem anlaşmanın bir an önce yapılıp prşinatın alınması ve bb den çıkılması. Gelirlerin yarısının bb ye gittiği bir ortamda Florya projesinin kendimiz tarafından yapılabilmesi bence çok zor.

Osuruk duyum bile yok. 13 senedir forumdayim böyle kurak bir dönem hatırlamıyorum

Şuan kanat oynayan 6 oyuncumuz var 6 milyon Oğuza bayılmak saçmalık. Bu 6 oyuncunun 2 tanesiyle (Tete-Kerem) yollar kesin ayrılacak desek bile 4 oyuncu kalıyor 5.oyuncu için hala 6 vermek saçma

Atalanta’nin Zaniolo icin yaptigi teklif 5m euro kiralama bedeli + 15m euro zorunlu satin alma opsiyonu.Transferi yarin bitirmeyi amacliyorlarmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt