Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın-Emirhan Topçu dışında bizim ligden alınabilecek yerli topçu yok. Oğuz için de 5e kadar çıkılır genç-çalışkan bir adam uzun yıllar rotasyonda kullanabilirsin.

Buna katılmıyorum. Sinan Yılmaz ve Eski açıktan Hasan Hüseyin Alimoğlu Oğuz aydın için çok iyi şeyler söylüyorlar ki bu adamların futbol bilgisine güvenirim. Fiyat konusunda katılıyorum 4.5 maks olabilir ama işte burda transfer becerisi ortaya çıkıyor.

Hocam çok iyiyse Avrupa’ya gitsin buralarda sürünmesin kendisine 4 milyon Euro veren Avrupa kulübü bulabilirlerse sırtında taşıyıp bıraksınlar o kulübe

Bizim milli takıma bile girememiş Anadolu topçusuna sırf rotasyonda dursun diye 6 milyon Euro verecek paramız olduğunu sanmıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Oguz Aydın felan 5 milyon Euro edecek oyuncu felan değil sağ bek ve orta saha transferlerinde kullanmamız lazım o ücretleri.Suab hiçbir yerli oyuncu 5 milyon Euro etmez bizim ligimizde.

Heh bunlar Rafa Silva'yı alıyorlarsa başlarlar şimdi kendilerini 3 sene arka arkaya ŞL şampiyonu ilan etmeye (gidemedikleri ŞL evet).

Sonra oyuncu batırınca teknik direktöre b.k atıp Sergen gelsin derler.

Rafa silva'yı alaydık keşke yav. acaba dursun bey rafa silvayı tanıyor mu?

Olur da kötü bir sezon geçirirsek karambolde bjknin şampiyon olması kötü olmaz 15-16daki gibi o açıdan bjknin güçlenmesini olumlu görüyorum.

bence şu an transferini ilk bitirmemiz gereken mevki sağ bek olmalı. takımda orijinal mevkisi sağ bek olan tek bir oyuncu bile yok çünkü.

oğuz aydını, kerem ve barışın transferinden bağımsız kadroda görmeyi çok istememe rağmen tr liginde oynayan yerli bir oyuncuya 3 milyondan fazla verirken 10 kere düşünmek lazım.

ayrıca okan hocanın oğuzu en azından 3-5 maç sağ bek deneyeceğine eminim. fizik, kondisyon, tempo, basit oyun, pres gücü, sürat, çalışkanlık vsvs. özellikleriyle savunma yönü güçlenirse potansiyel olarak çok iyi bir sağ bek olabilir.

gs gibi maçların çoğunu yerleşik kapalı savunmalara karşı oynayan takımlarda ana plan içerisinde sağ kanat olması kısa vadede çok mümkün olmayabilir, fakat sağ bek için ana plan parçası olacak yetenek ve fizik kaliteye sahip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt