Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tadic vol2 olacak bence bu rafa silva meselesi

Yarın şikeciler alır ellerinden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bjk bu transferleri yapacaktı zaten,bu abi doğru tahminlerde bulunuyor. Sıra bizde,büyük bombalar bekliyorum

oğuz aydını, kerem ve barışın transferinden bağımsız kadroda görmeyi çok istememe rağmen tr liginde oynayan yerli bir oyuncuya 3 milyondan fazla verirken 10 kere düşünmek lazım.

ayrıca okan hocanın oğuzu en azından 3-5 maç sağ bek deneyeceğine eminim. fizik, kondisyon, tempo, basit oyun, pres gücü, sürat, çalışkanlık vsvs. özellikleriyle savunma yönü güçlenirse potansiyel olarak çok iyi bir sağ bek olabilir.

gs gibi maçların çoğunu yerleşik kapalı savunmalara karşı oynayan takımlarda ana plan içerisinde sağ kanat olması kısa vadede çok mümkün olmayabilir, fakat sağ bek için ana plan parçası olacak yetenek ve fizik kaliteye sahip.
24 yaşında açıktan beke evrilmek çok olası değil bence ya.

Beşiktaş kimi alırsa alsın, gitsin kralını alsınlar, çok istisna bir yönetim gelmezse önümüzdeki 10 senede 1 kere bile şampiyon olabileceklerini sanmıyorum.

Rafa silva buralara kadar düşüyorsa neden ilgilenmiuoruz, ama belki de ilgileniyoruz.

wan bissakayı alabilir mi bu yönetim sence?
her şey oyuncuda bitiyor bence.

yakın geçmişte manu-gs maçları oynandı. atmosferi gördü. zaha üzerinden diyaloğa girilebilir.

bire bir yönetimden böyle bir başarı beklemiyorum ama hoca ve oyuncu diyalogları üzerinden gerçekleşebilir bir transfer. o konuda olumluyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt