Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde uçağı olan bi zengin bile yok lan ne fakir bi topluluğuz biz. Elin camiasının tvcisinin bile uçağı var

R’daş Galatasaray lisesi mezunu olmayan adamı yönetimde adamdan saymamaya devam ederlerse bundan öncesi de sonrası da hiçbir zaman zengin yönetici bulamayacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizde uçağı olan bi zengin bile yok lan ne fakir bi topluluğuz biz. Elin camiasının tvcisinin bile uçağı var
images

Hayır olm mevzu o değil ya.

Devre arası 30 m euroya adam satmışken senin kulübünün başkanı BB’den çıkıcam diye transfere izin vermedi, bu sene de kerameti kendinde sanıp artistlik yaptı. Geldiği noktayı gördük.
Oguz işine ne diyorsun admirim bizzat ben yönetiyorum, bana bırakın , başkan dan şampiyonluk hediyesi gibi bir sürü haber çıkarttı dursun ama bjk hız aldı diyorlar eline yüzüne bulaştırdı heralde yine.

Dünyada herhalde en kolay adam bulabileceğin mevki sağ bektir. Acele etmeye gerek yok Bissaka gibi fırsat varsa kovalamak lazım, beklenebilir

R’daş Galatasaray lisesi mezunu olmayan adamı yönetimde adamdan saymamaya devam ederlerse bundan öncesi de sonrası da hiçbir zaman zengin yönetici bulamayacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2000 kişiyle yönetim seçip atanmış diye de aşağılamaya çalışoyorlar

Bjk forvete miguel borjayı alıyormuş,solbeke mojica.ikisi de 31 yasinda

Oğuz'u alabilir Tjk, muhtemelen Alanyanın diretmesinin sebebi de "bekle" talimatıdır. Oraya gitmesi çok da mesele değil mesele dün de yazdım "Çok iyi futbolcu keşke biz de oynasa" açıklaması. Şu açıklamayı yapıyorsan o transferin çoktan bitmiş olması gerekirdi . Bunlar çok amatörce işler.

Beklere en son bakarız 2 tane nkta atışı orta sahaya tüm prayı gömmeliyiz. Sonra satışlara göre bek alırız ama şu orta sahaları alın kardeşim..

Dursun'a sövmemek çok zor. Transfer sezonu ban yemek istemiyorum. Hem işleyen çarka sırf ezikliğinden dolayı çomak sokup bozdu hem de böyle sapırsonik açıklamalar yapıyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Muslera Snchez lucas barış icardi hala en iyi kadro bizde umarım hata yapmayız alayını üst üste koymaya devam edeceğiz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt