Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sezon şampiyon olduk. Forma, kombine epey kar elde ettik. Bu sene de şampiyonlar liginde olacaz büyük ihtimal. 8 numara özellikle hamle en iyisi yapmak lazim. O mevkide paraya bakmayacaksın, zamana bırakırsak yine rezil oluruz. Dursun Özbek iyi bir izlenim bırakmıyor şu an.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz fofana falan yazınca hayal oluyo.simdi de fofanalar lazim diyosunuz,lazım tabi.sampiyonlar ligi var cunku..ayrıca oyuncu satışını da doğru yönetmek lazım,geçen seneki gibi ayni gerizekalilikta ilerliyoruz.zanioloyu oynat on elemede,bırak değeri artsın.tapusu sende seve seve oynayacak,30 milyona ne zaman istyosan okut.kimse sana şu an 20 vermez,adam sakat hala.o yüzden de satamayacaksin şu an,anca ilgilenirler yalandan

Oguz işine ne diyorsun admirim bizzat ben yönetiyorum, bana bırakın , başkan dan şampiyonluk hediyesi gibi bir sürü haber çıkarttı dursun ama bjk hız aldı diyorlar eline yüzüne bulaştırdı heralde yine.
O haberleri kendi yaptırıyorsa büyük hata yapmış, ben ondan bağımsız geliyordur diye varsayıyordum.

Dursun Özbek’in skandallarını yazsak burdan Brezilya’ya yol olur yav, dua edelim de yeni yönetimde iş bitirici birisi çıksın.

Beşiktaş’ın saçma yöneticileri bile iş bitiriyor mesela Metin Öztürk 2 senedir ne yaptı?

Neden her transfer dönemi Alanyasporun kucağına oturuyoruz mesela? Alanyadan gelen kimden hayır gördük? Bu takımın başlıca ihtiyaçları İKİ SENEDİR 8 numara ve sağ bek.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şerefli 2.likleden bahsedirsin ama sana aldığın oyuncuyu başka takımın yöneticisinin uçağında gelir.Allah Galatasaray'ın bir transferini başka takım yöneticisinin uçağında getirmeyi nasip etmesin ayrıca böyle küçük düşünen yöneticilerimizde olmasın isterse Messi gelsin.

Neden her transfer dönemi Alanyasporun kucağına oturuyoruz mesela? Alanyadan gelen kimden hayır gördük? Bu takımın başlıca ihtiyaçları İKİ SENEDİR 8 numara ve sağ bek.

Berkan Kutlu.
2 kez ayağı kırılmasa Akbaba da sayılabilirdi iyi transferdi.

Fb 15 yıldır ortalıkta olmayan hocayla biraz zor olur.Iyi transfer yapsalar bile mbappe falan alacak halleri yok.En fazla 15-20 verip kalbur üstü oyuncu alırlar maxi o yani.Oyle ekstrem adamlar alamazlar.Mourinho bile olsa Mourinho gibi artık kariyerini bitirmiş futbolcular gelir anca.

Devre arasında Boey'den 30 milyon Euro, Bakambu'dan 5 milyon Euro gelmişken Mayıs'a kadar Bankalar Birliği'nden çıkacağız diye transfer yaptırmadı, hem şampiyonluğu tehlikeye soktu, hem de Bankalar Birliği'nden çıkamadık.
Şimdi çıkmış yok Euro 24 transferleri yavaşlattı , yok Bankalar Birliği'nden çıkacağız diye bahanelere başladı.
Transferi geçtim , zaten kabiliyetleri dahilinde değil, bu yönetim transfer yapmasın.
Ama artık şu Bankalar Birliği'nden çıkalım da, en azından bir sözünüzü yerine getirmiş olun.

Berkan Kutlu.
2 kez ayağı kırılmasa Akbaba da sayılabilirdi iyi transferdi.
Berkanın mücadelesine ve karakterine diyecek yok ama ne yaptı abi Galatasarayda? Karagümrük maçında kritik bir gol hepsi bu kadar. Galatasaray formasını rahatlıkla teslim edebilir misin. Akbaba son derece kötü oyuncuydu büyük takım seviyesi olarak söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt