Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.494
- 20.721
- 2.738
duraklama devrine girmiş bulunmaktayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O haberleri kendi yaptırıyorsa büyük hata yapmış, ben ondan bağımsız geliyordur diye varsayıyordum.Oguz işine ne diyorsun admirim bizzat ben yönetiyorum, bana bırakın , başkan dan şampiyonluk hediyesi gibi bir sürü haber çıkarttı dursun ama bjk hız aldı diyorlar eline yüzüne bulaştırdı heralde yine.
Berkan Kutlu.Neden her transfer dönemi Alanyasporun kucağına oturuyoruz mesela? Alanyadan gelen kimden hayır gördük? Bu takımın başlıca ihtiyaçları İKİ SENEDİR 8 numara ve sağ bek.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ucaga binmiş la adam atkıyı takmisKesin mi o iş yaw
Pegasus ün sahibi Galatasaray li değil miydi. Mesele elini cebine atacak kişilerin yok kadar az olması.Bizde uçağı olan bi zengin bile yok lan ne fakir bi topluluğuz biz. Elin camiasının tvcisinin bile uçağı var
Fb 15 yıldır ortalıkta olmayan hocayla biraz zor olur.Iyi transfer yapsalar bile mbappe falan alacak halleri yok.En fazla 15-20 verip kalbur üstü oyuncu alırlar maxi o yani.Oyle ekstrem adamlar alamazlar.Mourinho bile olsa Mourinho gibi artık kariyerini bitirmiş futbolcular gelir anca.24/25 fb
Berkanın mücadelesine ve karakterine diyecek yok ama ne yaptı abi Galatasarayda? Karagümrük maçında kritik bir gol hepsi bu kadar. Galatasaray formasını rahatlıkla teslim edebilir misin. Akbaba son derece kötü oyuncuydu büyük takım seviyesi olarak söylüyorum.Berkan Kutlu.
2 kez ayağı kırılmasa Akbaba da sayılabilirdi iyi transferdi.