Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oğuz aydın jk yazmaya başlamışlar tw'de
bakalım n'olacak

-emirhan topcu jk yazılıyor bir de, iyi diyorlardı hiç dikkatimi çekmedi bu topcu

Millet Euro izliyor siz hâlâ transfer haberleri mi takip ediyorsunuz?

İki gündür yazıyorum Oğuz Aydın fb yada bjk'a transfer olursa şaşırmam. Bizimkiler bir futbolcuya talip oldumu aylarca fiyat düşürmek için pazarlıklar yapıp indirim bekliyor.

Fb 15 yıldır ortalıkta olmayan hocayla biraz zor olur.Iyi transfer yapsalar bile mbappe falan alacak halleri yok.En fazla 15-20 verip kalbur üstü oyuncu alırlar maxi o yani.Oyle ekstrem adamlar alamazlar.Mourinho bile olsa Mourinho gibi artık kariyerini bitirmiş futbolcular gelir anca.
Mou’yu ben de çok beğenmem de kadro kalitesiyle götürürler gibi geliyor ama benim tahminim bu yönde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence bilerek yönetim takımı baltalıyor.Geçen sene de hiçbir transfer yapmayarak şampiyonluğu hediye etmek istemişti .Okan hoca ve oyuncular karşı çıktı canla başla mücadele etti.Bu sene de hediye etmek için uğraşacak anlaşılan .Rafa Silvan değil yahu Oğuz aydını alacaksın koskoca Gs başkanısın o iş bende diyip sıvama bi zahmet.Ver olivierayı yıllığının 1 milyonu bizden de .Alnayadaya gider oyuncular uluslarası havaalanı bar yılın 8 ayı deniz tatili.Oli gitmedi dübua yı öner yıllık 1 milyon benden de bitir gel hem elindekileri çak hem oyuncuyu al.Alanya içinde güzel anlaşma olur istenmeyen yabancılar da elden çıkar

Oğuz aydın 4 mio gelecekse gelsin yoksa kargalara versinler istedikleri 6 yı veriyorlarsa kargalara çaksınlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt