Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın geceyi atlatırsa %92, atlatamazsa %43 Galatasaray’da!

Erden gitti, Dursun sayesinde şutlandığı takıma yine başkan oldu ve yine çapsızlığını gösterdi.

Bizden bu sene hiç bir şey olmaz

Erden gitti, Dursun sayesinde şutlandığı takıma yine başkan oldu ve yine çapsızlığını gösterdi.

Bizden bu sene hiç bir şey olmaz
Dursun’un 1. Döneminden sonra Abdürrahim garabetine kaç sene tahammül ettik. Sırf Dursun’dan kurtulduk diye o yönetim kabul gördü. Adam ne yapıp etti, yine başkanlığa oturdu. E. Timur’un da yenmesine göz yumdu. Galatasaray başkanlığı için her şeyi yapıyor. Galatasaray için hiçbir şey yapmıyor. Ama tarihi farkla kazanıyor. Bende anlamadım bu işi

Di Marzio: "Fiorentina, Zaniolo'dan vazgeçmiyor ve Atalanta'ya meydan okuyor! Galatasaray ile anlaşmak için masaya oturuldu."

Yabancı biri takimlarin taraftar forumlarina baksa 10 yıldır Galatasaray başarısız diye düşünür. Ne yangın yaptınız be!

Ederinin altında kimse satılmasın diyorsak,ederinin üstünde de kimse alınmasın. Muhasebecilik yapmak istemiyorum ama Oğuz Aydin 6 filan rüya aleminde yaşıyor Alanya. Piyasa yüksek kime gitsen bu paralar konuşulacak evet ama ben bir Türk oyuncuda bu paraları riske atmak istemezdim. Tarik Çamdaldan sonra tramva oldu bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt