- 6 Eylül 2014
- 83.163
- 56.753
- 4.283
Kerim diyor kerim kim Kerem herhaldeAynen yurtdisi icin de kistas torreira olsun
Yurtici 2.8 yurtdisi 6
sonuc olarak da alalım sadece
Bunların gerizekalılıklarına o kadar sinirleniyorum ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerim diyor kerim kim Kerem herhaldeAynen yurtdisi icin de kistas torreira olsun
Yurtici 2.8 yurtdisi 6
sonuc olarak da alalım sadece
Bunların gerizekalılıklarına o kadar sinirleniyorum ki
Bisakka ve diğerlerini getirip tokatkayalimSüper olur
Bu sessizlik bir fırtınanın habercisi olabilir
Dursun’un 1. Döneminden sonra Abdürrahim garabetine kaç sene tahammül ettik. Sırf Dursun’dan kurtulduk diye o yönetim kabul gördü. Adam ne yapıp etti, yine başkanlığa oturdu. E. Timur’un da yenmesine göz yumdu. Galatasaray başkanlığı için her şeyi yapıyor. Galatasaray için hiçbir şey yapmıyor. Ama tarihi farkla kazanıyor. Bende anlamadım bu işiErden gitti, Dursun sayesinde şutlandığı takıma yine başkan oldu ve yine çapsızlığını gösterdi.
Bizden bu sene hiç bir şey olmaz
Abisi olsa gene iyi dedeyi alıp dönersin.Dursun ile kız istemeye gitsen abisini alır gelir.
İç güveysi olarak bırakır gider benceDursun ile kız istemeye gitsen abisini alır gelir.
Dursun'la kiz istemeye gitsen babayi alir gelirDursun ile kız istemeye gitsen abisini alır gelir.
Şu herifi okutsak bariDi Marzio: "Fiorentina, Zaniolo'dan vazgeçmiyor ve Atalanta'ya meydan okuyor! Galatasaray ile anlaşmak için masaya oturuldu."
Huni daha uygun olur kanımca!Hc nöbeti bitmek üzere
Kavuğu kim istiyor
Kimin başına KAVUK geçireyim ?