Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı biri takimlarin taraftar forumlarina baksa 10 yıldır Galatasaray başarısız diye düşünür. Ne yangın yaptınız be!

Ederinin altında kimse satılmasın diyorsak,ederinin üstünde de kimse alınmasın. Muhasebecilik yapmak istemiyorum ama Oğuz Aydin 6 filan rüya aleminde yaşıyor Alanya. Piyasa yüksek kime gitsen bu paralar konuşulacak evet ama ben bir Türk oyuncuda bu paraları riske atmak istemezdim. Tarik Çamdaldan sonra tramva oldu bende.
2 senedir takıma 8 numara alamıyorlar yangın için geç bile kalındı. Okan Buruk olmasa Fb çok rahat şampiyon olurdu son sezon

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hapı uyuttuk yine ağzımızı ayırıp duruyoruz. Orta saha yok sağ bek yok. Bu iki bek bölgesinin yedekleri yok.

Devre arası sağ bek alınmadı sol bek geç geldi sene başında 8 ve 10 alınmadı geçen sene bile isteye yönetim Ali ptronuları ne dediyse yaptı ama takım refleks gösterdi.Bu sene vura vura transferde gitmeliyiz.1-2 milyonun zerre önemi yok Oğuz aydını rakibe kaptırmamalıyız.Bisaka olacak gibi diyorlar zorlamalıyız.Hojberg goretzka fofana kim varsa basıp almalıyız.Garantiye oynamalıyız bu sebeple yüksek fiyatlara oyuncu almalıyız.Ucuz alıp çöp çıkma ihtimalini kökünden bitirmeliyiz.Fıtsat transferi ayrı bir olay

Bir bilmecem var.

3 takım var.

2'si, 3. takımdan bir oyuncuyu almak için yarış halinde.

Bu durumdan en kârlı çıkan takım kim olur?

Bjk veya fb'nin yaptığı astronomik rakamlı transferler yüzünden gidip saçma sapan panik transferleri yapmazlar inşallah. İyice tüy dikerler. Taraftar galeyana gelebilir ama aklı başında yönetim bunun gazına gelmemeli. Ama bizde aklı başında yönetim var mı, elbette yok. Bunlar hiçbir şey yapmasa daha bile faydalı olabilir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Di Marzio: "Fiorentina, Zaniolo'dan vazgeçmiyor ve Atalanta'ya meydan okuyor! Galatasaray ile anlaşmak için masaya oturuldu."
İki senedir konferans Ligi'nde final oynayıp kaybediyorsunuz demek ki para harcamanız lazım verin 23 milyon Euro kazanın Zaniolo yu da kupayı da demesi lazım yöneticilerimizin.

Bazı renkdaşlar Erden Timur’u sadece transfer üzerinden değerlendiriyor. Takım içi kaynaşma ve gerektiği durumlarda masaya yumruğunu vurarak koç ve avanesinin şirazesini kaydıryordu. Fbjk nin en nefret ettiği yönetici olması bile ne kadar başarılı olduğunu gösterir.

Dursun yine karda yürüyüp izini belli etmiyormuş. Van Musakka şaşırtmak içinmiş. Asıl ilgilendiğimiz, ismi sır gibi saklanan sağ bek kim acaba?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt