Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 290034

Güvenilir galiba

Sami yen falan takip ediyor
Senin saflık
2816.webp

zaniolo önce o yanında ki eşcinsel kankisini dehlemesi lazım adam olmak istiyorsa

Osimhen'in bazı reddemeyeceği takımlar olabilir PSG, Barcelona, Chelsea, Arsenal gibi bunlar teklif yaptıysa işimiz zor muhtemelen önceliği bunlara verecek sonra bize dönüş yapacak belki de bu süreç Ağustos ayına kadar sürecek bilemiyoruz

milano, paris ve londra zenginler için top şehirler

futbolcular da buralardan tekliflere çok çabuk tav olurlar

istanbulun yarışamayacağı 3 şehir bunlar
Yarisir olarak demiyorum tabide. Milanoda donuyor bu menajer dunyasi biraz sanki.

Tav olma acisindan, istanbulun tek dezavantaji burayi tecrube etmeden bilemeyebilirler. Para dert olmadiginda bence istanbul harika bir yer.(Londra da bana boyle geliyor misal)

Paris bana gore overrated (sehir planlamasi cok guzel ama)

Milano ama seksi bir yer kabul etmeliyim.
Gidemedim hic gerci ama cok fazla populer event donuyor moda olsun futbol olsun. Yeme icme akdeniz ulkesi.Cazibesi var.

1 ay bonservis pazarlığı döner şimdi. Napoli başkanı aksi bir adam indirim yapmazsa şaşırmam

Zaniolo'da ki sorun fiziksel veya yetenek sorunu değil istikrar sorunu var mental anlamda sorunlu bir tip gönderemediğimiz sürece zaten kamp yapacak bizimle orada durumu netleşecektir belki de Okan hocanın gözüne girebilir CL'de parlama şansı var böyle olursa

Osimhen'i bekleyecez diye tezeği avuçlayacağız bu dönem. Yine bi bahane buldu yönetim..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bu adamın zaten fiziksel bir sıkıntısı yok ki. Sezon baslamadan once beyinsel çalışmalara başlaması kendisi acısından daha faydalı olur.
Bizim lig aslinda gaza gelmesi icin uygunda is adamin mentalinde bitiyor

Geldiginde halbuki bir kac hayvan gibi dalmalar haricinde gayet iyiydi. Tutabilir derken adam ipleri kopardi bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt