Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.150
- 39.940
- 3.013
daha hicbir sey bitmedi
Inanilmaz bi adam. Hicbir duymu dogru cikmiyor ama israrla cok bilmis gibi konusuyor hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha hicbir sey bitmedi
Cuesta, Jelert falan getiren adamlarla aynı adamlar mı iyi kaleci, Bernardo falan getirecek. Agustosa kadar transfer falan olmaz. Simdiden yazayım burada dursun, gelecek kaleci Günayı kesecek seviyede olmaz, 3 maç sonra as kaleci Günay olur, kanata barış kalırsa zaten kimseyi almazlar, 10 numara da son gün gelir.İyi bir kaleci ve Bernardo,Sane veya bu ayarda bir oyuncu çözerse yönetim tepki falan almaz. Daha Haziran'ın başındayız yangın için erken
Plansız iş yaptığımızıali night ne anlatmakta
@Oğuzhan Sesko sen 5 milyon edermisinSesko'yu alın.
Fenerde planları kim yapiyorPlansız iş yaptığımızı
iyi topcu oldugunu ve dogru transfer oldugunu savunuyordum hala savunuyorum. bir sebepten uyum saglayamadi. umudu kesmedim.Umudu kestinmi franktan? Baya savunuyordun 3-4 hafta önce
Kral bence Syzmanski kadar da oynayamaz.Senin kadar kesin konuşamıyorum rtaş düzgün izlemediğim için ama öyle böyle kazık kokmuyor ya. Szymanski kadar oynar gibi geliyor en fazla
Bravoiyi topcu oldugunu ve dogru transfer oldugunu savunuyordum hala savunuyorum. bir sebepten uyum saglayamadi. umudu kesmedim.
biz de yok tamam da ,onlarda da plan yok ki, tr'de sportif direktör planlayıcı bir şekilde konumlanmıyor , mario branconun da tek yaptığı menajerlere ütülmekti hatipoğlununda tek artıları para verirken daha bonkör oldukları için bitirebiliyorlar ama parayla bitirdikleri adamlarında ne kadar faydalı olduğu tartışılır işteTemmuz ağustosta görürüz, bizde plan olmadığını onlarda olduğu. Çünkü bizde plan yapacak adam yok
fenerin elinde takim namina bisey yok harcamak zorundalar. bizim oyle bir durumumuz yok.Fener harcayacaksa biz de harcıyıcaz. Biz şampiyonlar ligine gidiyoruz