Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ya Gökhan, yayına girmeden transferdeki en yetkili yöneticiyle konuştum, Osimhen konusunda en az Ağustosa kadar bir şey beklemesinler. Bak ben söylüyorum daha transfer dönemi bile açılmadı, illa çalışıyorlardır yöneticileri de baskı altına almamak lazım, sonra Jelert gibi transferler geliyor yapmayın abi bunu.

Aksam haluk her konuda en az 3 kere "e" sini uzatarak cumlesine "beeen ...." Diye baslar simdi.

Osimhen gelirse Sane de gelir çünkü hangi kanat oyuncusu OSIMHEN ile birlikte oynamak istemez ki

Bence boey isi olmaz, gelmez, avrupa da devam eder

Mukiele yi bi an cözelim, herif hem sag bek hep stoper, yasi da uygun

Leverkusen maclarini izledim ara sira, tam bizlik herif dinamik, hizli, hayvan gibi güclü
Mukiele hızlı bir adam değil yav.

Aksam haluk her konuda en az 3 kere "e" sini uzatarak cumlesine "beeen ...." Diye baslar simdi.
Kapakta kocaman bir transfer iddiası,
5 dakika girizgah
15 dakika fenere sallamaca
10 dakika diğer konular
Mehmet'e fırça
3 dakika kapaktaki asıl mevzuyla alakalı tahmin ve öngörüler (kesin bişe yok)
Süper chat'leri okumaca
Teşekkür ve kapanış.

Sane feneri reddettikçe fener 1m ekliyor kuş takipçilerimiz varsa haberleri olsun ahahahahhahah ne ezik camia bunlar ya

"Osimhen Galatasaray'a resmi imzayı attığında benden özür dilemeyi unutmayın." şeklinde yorumladım.

Kapakta kocaman bir transfer iddiası,
5 dakika girizgah
15 dakika fenere sallamaca
10 dakika diğer konular
Mehmet'e fırça
3 dakika kapaktaki asıl mevzuyla alakalı tahmin ve öngörüler (kesin bişe yok)
Süper chat'leri okumaca
Teşekkür ve kapanış.
"Evet 1 saat 10 dakika olmus...(Pembe dolar bagisi gelir) ..ooo fahri bey merhabalar ya , ugrariz insallah kahveler bedava selamlar"

En azindan kapakta soru isaretli hangi google resmi koyulmus biraz keyifli oluyordu.

Mehmet(@Oral Sevmez yani) bir gun kufur yazip istifa edecekte hadi bakalim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt