Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HY: "Günün sonunda kasadan çıkan 15M euro, diğeri imaj hakkı."

15 de geç bizimkiler de doğrucu. millet olan maaşı az gösteriyor sanane reklam gelirinden. bi doğrucu biziz anasını satayım

Bi' oyuncu için derken. Türk futbol tarihinin kaderini değiştirecek bir oyuncu için demek istedin sanırım.
Türk futbol tarihinin mi kaderi iddalı bi cümle olur..

Türk futbol tarihinin kaderini değiştirmesi için Hagi gibi bu ülkeye bi Avrupa kupası armağan etmesi gerekir..

Yoksa biz illaki birileriyle şampiyon oluyoruz zaten

GD: "Bütün dengeler alt üst olur 25 verirsen."
15 kasadan + 10 sponsorluk reklam falan deniyor
aslında baktığında takım içinde 15 maaşın dengeleri alt üst etmemesi lazım ki icardi falan bi tık altını alıyor bunun
niye sorun çıkarsın anlamadım

icardi de mertens de reklam falan çekti burada

Onuachu gibi adamla mı. Osimhenden önce lige damgasını vuran nijeryalı santrafordu herif.
Bu sen ede ingilterede fena olmayan bir sezon geçirdi. Oyun kurucu forvet rolüyle takımını oynatmaya çalışıyordu.

23-24 sezonu trabzon yarıştaysa bu adam sayesindeydi.
Anadolu futbolu diyorsun herif sakatlanmasa 10 puandan gazla alabilirlerdi.
Trabzon asıl banza gibi beyni olmayan oyuncularla bu dediğine mahkum.

Onuachu bildiğim lider eleman tranzonspora çok şey katar.
benim hatirladigim onuachu bu degil. baska biriyle karistiriyosun muhtemelen.

bu sponsor muhabbeti kim acaba
60-70m bons, 10m maaş
kim yardımcı olacak böyle bu zamana kadar nerdeymis bu sponsor acaba

bana gerçekçi gelmiyor şu muhabbet, elimizden geleni yaptık denilecek, romulo falan alınacak bence

GD: "Galatasaray'ın ana planında 3-4 oyuncu var, hadi gidecekler de var, 5-6'ya çıkar bu."

Btw Osi için Al Hilal’in Napoli ile anlaştığı rakam 70+5 bonus ve 3 yıl vade. Peşinatı Araplardan fazla alabilirler gerçi de İtalyan basını böyle yazdı. Biz belki daha düşüğüne anlaşabiliriz Araplar ortadan kalkarsa

GD: "Osimhen'in kalmasını çok isterim ama inanın çok yüksek maliyet."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt