Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden fırsat transferi.

Ligi iki kulvarda götürmeniz lazım artık böyle adamları toplama zamanı.

Sanchezin maaş 5m Euro'ya çıkıyormuş.

Bu eleman 4'e gelir mi acaba?
Yaşı 30 oldu,4’ten yukarı kimse vermez Arap kulüpleri hariç. Zouma bizim takıma cuk oturur. Yıllardır epl de oynuyor. Keşke akıl edebilse yönetim.

Bunlara ben inanmıyorum hiç zaten hem diyor osimhen 1 hafta içinde dönmeli hem sane + kaleci kampa yetistirilmek isteniyormuş falan

Ayrıca kiralık kaleci olmaz kalede istikrar önemli mal mal riskler almaya gerek yok

H.y ve g.d nin dediklerini bizim yönetim mi yapacak yani. Stoper bulamayıp cuesta'ya 8 milyon vermiş adamlar bunlar. Gidişat belli; beceriksizlik, kaos, kavga ve yönetime sosyal medya linçi

HY: "Benim ağzımdan Fenerbahçe troll hesapları yazılar yazıyor. Bunlar gerçek değil."

Kalecinin bonservisini 1 sene ötelemeye çalışıyorlar Osimhen için.
Yine kiralık alıp zorunlu satın alma yaparlar. Yoksa kimse iyi kalecisini vermez.

Bu nelsson cuestanın maaşını da getirip öyle gitsin gidecekse.
Dllamanın gitme sevdasından dolayı 8m bonservis götümüze girdi

Zorunlu şart koşmazlarsa girerim ben kiralık. İyi oynarsa seneye koymaz
isterler abi. opsiyonlu kiralığı belki kabul bile etmezler. herif çok iyi oynamış Strasbourg'da talibi çok olur. bence alması en zor kaleci, ayrıca alabileceğimiz en iyi kaleci net isimler dışındaki (Ter Stegen vs.)

Btw Osi için Al Hilal’in Napoli ile anlaştığı rakam 70+5 bonus ve 3 yıl vade. Peşinatı Araplardan fazla alabilirler gerçi de İtalyan basını böyle yazdı. Biz belki daha düşüğüne anlaşabiliriz Araplar ortadan kalkarsa
Avrupa dahilinde 75 e cikmaz o is.

Hala 50-60 araliginda osinin sectigi takima gore hareket edilir.

Napoli icin cok farkedecek bir durum degil kontrati bitecek adam icin

IMG_6040.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt