Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi bir kaleci her türlü geçen seneki Musleradan daha çok katkı verir.Çok iyi bir kaleci hem ligte hem avrupada bize büyük artı yazar.Ne olursa olsun geçen sene avrupa serüvenimizin uzun sürmemesinin iki temek sebebi var biri muslera diğeride cuesta transferi.Malesef Efsanemiz muslera diyorum gerçektende baya etki etki

Birileri Okan beye artik dur demeli. Bu resmen şımarıklık!

Skriniara son kez küfürlerinizi edin, yakinda Hatip agamiz onu transfer edince küfür edemeyiz.

Osimhen bence Avrupa'dan ciddi teklif bekliyor onun icin 1 ay beklersek ve diger transferleri bu yuzden bekletiyorsak bence buyuk risk aliyoruz demektir.

Temmuz'da bile gelecegine emin degilim artik, o zamana kadar bazi firsatlari kacirmis olabiliriz.

Mesela alabiliyorsak David'i alalim free, bir de Sane alalim free, iki bolgeyi bu sekilde bonservis odemeden halletmis oluruz.
o dediğin isimlerde teklif bekliyordur bir yerlerden

Skriniar: "Ben sampiyonluklar gormek istiyorum, size Fener'de oynadigim paranin yari fiyatina oynarim en buyuk Okan Buruk ve Cimbom baska buyuk yok"

derse gelebilirmis.
2.5 ederi var şakasız söylüyorum yav geçen demiştim burda sallai ve sara o parayı alıyorsa ilkay'ın istemesi normal diye de bu adam o kadar kötü bir haldeki bunlardan az alması lazım direkt.3lü oynasak bunu geçemeyecek adam olmaz ne avrupada ne ligde

Skrinar kazmasi sag stoper ve biz 4-2-3-1 oynuyoruz, ilk 11'deki sag stoperimiz Davinson Sanchez.

Skrinar kazmasi bizde anca yedek olur. O garanti ücretle gündeme bile gelmez. Bizim stilimize asla uymayan eski tip kazma stoper ayrica.

Skriniar değil de, Osayi fena olmazdı sanki.

Sisteme uymuyor diye beğenmeyip gönderdiği (sonra kendisi 3lüye döndü) anhelinho arabistana gidiyormuş 25 milyon euroya. Soktuğu kazıklar dolaylı yollardan bile büyüyor.
Demin Haluk şeyi hatırlattı bayern macinda angelinoyu yedek oturtup kazimcanla çıktığını. Kazimcanin nasil sictigi da akillarimizda. Bunu hicbir sekilde aciklayamaz. Boyle har vurup harman savurmak hiçbir yerde kabul edilecek sey degil. Daha 3 ay once aldigimiz franki, cuestayi gondermek icin 40 takla atacağız, en sonunda da maaslarini odeyerek bedavaya kiralayacagiz. Bunu ağustosun sonunda yaşayacağız. Dua etsin sampiyonluklar geliyor da cogu şeyin üstü örtülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt