Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatip akşam istifa eder mi? Kendisine sert yorumlar mı ister? Transfer kadar önemli..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Hocam bir sürü rahat geçen maçımız oldu. Bir ara hazırlık macimiydi, kupamiydi hatırlamıyorum. Bir Genco girdi. Berk kizildemir sanırım. Kanatta fişek gibiydi. Sonra ne oldu ise göremedik. Bu şekilde iki yılda bir oyuncu cikaramiyorsak cidden kapansın daha iyi.
valla açıkçası bende sadece o çocuğu beğendim.Ayrıca ne metehan ne yusuf ne o akmandan Galatasaraya yedek bile olmaz.

Hocam bir sürü rahat geçen maçımız oldu. Bir ara hazırlık macimiydi, kupamiydi hatırlamıyorum. Bir Genco girdi. Berk kizildemir sanırım. Kanatta fişek gibiydi. Sonra ne oldu ise göremedik. Bu şekilde iki yılda bir oyuncu cikaramiyorsak cidden kapansın daha iyi.
berat luş
bolu maçıydı galiba

ali naciye neden inanmıyoruz anlamadım bu herif doğrudan yönetimden info almıyor mu?

İbrahim hatipoğlu bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa büyük çoğumuzun üzerindeki ona olan bakışımızı değiştiremez artık aynı o trabzon görümümlü fanatij febeli fenarasyon başkanı olan adaşı gibi

Makale sadece United için değil aslında. Mevcut isteklerini değiştirmediği sürece hiçbir premier lig takımının osimhene yanaşmayacağını söylüyorlar.
Premier Lig takımları, ligin marka değerinin de gücüyle, hiçbir oyuncuya ikna etmek amaçlı fazla fazla paralar vermez zaten. Bir futbolcu için Premier Lig'de oynayabilmenin bedeli, bir miktar az kazanmaktır.

İtalya içinden bir takıma Napoli zaten satmaz.

Almanya'da Bayern'in ihtiyacı yok.

İspanya'da Barcelona alacak olsa, o miktarda bir bonservisi ödeyemezler. Adamlar zaten krizde.

Yani görünen o ki; Real Madrid ya da PSG istemediği sürece, Osimhen için en iyi tercih, kendisine hem Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hem de en yüksek maaşı öneren Galatasaray olacaktır.

Sane yerine daha takım oyuncusu (takım oyuncusu demek kazma demek değil) bir kanat alın ya. Takım için de oynasın, topu ayağından zamanında çıkarsın, sadece bireysel takılmasın, prese katılsın, aidiyet hissetsin vs... Zaten düşük tempolu oynayacak bir Icardimiz var ve Osimhen dahil hangi santraforu alırsak alalım bolca forma vericez mecbur, kulübeye hapsedemeyiz. Belli ki 10 numara alırsak o da belli yaşta yıldız biri olacak; İlkay falan mesela. Bari kanattaki yıldız bile olsa biraz genç, tempolu ve aidiyeti yüksek bir takım oyuncusu olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt