Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.875
- 23.265
- 2.393
Hem ilkay hem sane olmaz gibi geliyor bana20 yil onceki altyapı arkadaşı mi milli ekip + city arkadaşı mi ferad.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem ilkay hem sane olmaz gibi geliyor bana20 yil onceki altyapı arkadaşı mi milli ekip + city arkadaşı mi ferad.
@Keramettin TANRIVERDİ
@Alper Altun
@Danyal Artemis
Ali naci kucuk denen yalan makinesine, yasaklanmasina rica ediyorum admirler
- gsc kullancilari
Haklısında yerini doldurmak kolaymı onu demek istedim.Sahada basmadık yer bırakmıyor.Muadilini yıllarca bulabildinmi de şimdi bulacaksın.Keşke diyorum.Lemina'nin haftada 2 maç kaldıracağına zerre inanmıyorum
Arkaplanda @P. Enis Sever in belirmesi korkutucu
Hic belli olmazZaten bence yedek için alırlar
Yalan yok, bir fikrim yok. Tek hatırladığım ikisi de uzundu. Bir de ne bileyim hani en moralsiz fenerden bile 5 yedilerHic belli olmaz
Sanchez opoku baya fizikli bir tandem oluyor
Cift forvet arkada messi varken nasil osi icardi kombosu fantazilerde yerini almaz yaMason Okan kanıma girdi. Peynir karpuz yerken kadro kurdum ama eksik.
Günay ( para bitti)
Davinson Skrinar Xxx
Xxx Lemina Frenky Eren
----- Messi --------
Osimhen J. David
Xxx'lerin birine Davinson'un benzeri, diğerine Dumfries gibi birini bulsak fena olmaz.
Davinson AbdükerimMason Okan kanıma girdi. Peynir karpuz yerken kadro kurdum ama eksik.
Günay ( para bitti)
Davinson Skrinar Xxx
Xxx Lemina Frenky Eren
----- Messi --------
Osimhen J. David
Xxx'lerin birine Davinson'un benzeri, diğerine Dumfries gibi birini bulsak fena olmaz.
Oraya hızlı birisi lazım. Skrinar zaten ağır. Keşke jacobs biraz uzun ve kaslı olsaydıDavinson Abdükerim
Bireysel anlamda hic fena bir adam degil Opoku.Yalan yok, bir fikrim yok. Tek hatırladığım ikisi de uzundu. Bir de ne bileyim hani en moralsiz fenerden bile 5 yediler
Bizde ne zaman hızlı stoper oldu :Ulfalushi,MArcao ,Popescu vs vs vs.Oraya hızlı birisi lazım. Skrinar zaten ağır. Keşke jacobs biraz uzun ve kaslı olsaydı
Bu iyiye işaret demekki oluml gidiyor yönetim kulağını çekmiştirRodop tweeti silmişçocuk musunuz nesiniz anlamıyorum ki
Abdülkerim gerçekten ağır. Ilk anda vurdu vurdu sonrası yok.Bizde ne zaman hızlı stoper oldu :Ulfalushi,MArcao ,Popescu vs vs vs.