Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
2 kanat öner sağ solSane kesinlikle alınmaması lazım başımıza bela olur. Daha dinamik adamlar lazım Sane burada eli belinde oynar. Şimdiden söyleyelim ikinci bir Zaha vakası olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 kanat öner sağ solSane kesinlikle alınmaması lazım başımıza bela olur. Daha dinamik adamlar lazım Sane burada eli belinde oynar. Şimdiden söyleyelim ikinci bir Zaha vakası olur
Bu adamın eli bellinde oynadığı maçı gösterirmisin rica etsem?Sane kesinlikle alınmaması lazım başımıza bela olur. Daha dinamik adamlar lazım Sane burada eli belinde oynar. Şimdiden söyleyelim ikinci bir Zaha vakası olur
Ben gelecekleri değil gelmeyecekleri söylüyorum. Ama illa kanat alacaksan paradan bağımsız Martinelli, Garnacho , Kulusevski yada Scehldrup alırım. Ama gamsız adam almam.2 kanat öner sağ sol
Güzel isimler lakin, bu oyuncular kupa kazandırmazBen gelecekleri değil gelmeyecekleri söylüyorum. Ama illa kanat alacaksan paradan bağımsız Martinelli, Garnacho , Kulusevski yada Scehldrup alırım. Ama gamsız adam almam.
Terlikle öldürür orani 1.9
Hareketlerine dikkat et içine kamera koymuş olabilirler.
El ile oldürmeye çalısır ama olmaz gözden kaybolurTerlikle öldürür orani 1.9
El ile öldürür 1.25
Gazete ile öldürür 2.30
Gözden kaybolur 1.15
Oranlar açılmıştır
1m euro verip el sikisalim derimTer Stegen‘in Barca‘Dan 42 milyon alacagi varmış almadan bir yere gitmem diyormuş
Hea?s.a
levent bey poposunu paylaştı mı? paylaştıysa mesaja link alayım
özelden benim dehreyi paylaşım ister misin?s.a
Oral sevmez in kasayi gormek ister misins.a