- 26 Ocak 2021
- 41.133
- 40.396
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni fikirdeyim tamamen genc yas , tahminen daha az maas beklentisi ve daha az kaprisPetrovic daha mantiklli geliyor bana, hem daha genc ve basariya ac olmasi da etken.
21 yaşındaki sane ve 45 yaşındaki Büyük Galatasaraylı ilkay
gelirse neden olmasın masonummessi ?
Günay la bile mi.. Günay iyi bi kaleci..adı geçen kalecilerden de iyi..Sane + osi gelsin baska kimse gelmesin kabul ederim
Günayla bile devam edilir
O zamanlar İlkay ağabeyi hoşgeldin Sane demişti, şimdi Sane kardeşi hoşgeldin ağabey diyecek inşallah21 yaşındaki sane ve 45 yaşındaki Büyük Galatasaraylı ilkay
"Kriminal it"Florian girdiyse iş tamamdır
o diğer iki kriminal it biri italyan diğeri türke inanmıyorum
çukur muSu cukur dizinde tiksinen mafya tipi vardi arap mi afgan rolunde mi ne..
O teokiyi birebir verdim gorsele bakinca
İyi de burada olay farklı. Taa en başında adamın cl olmayan takıma gitmeyeceği duyuruldu. Fener şu anda senden cok daha fazla zaten vermiş. Adam ona bakmıyor.hocam geçen skriniar olayından dolayı haksız değiller bizim masada olup olmamamız değil mesele adamlar fenerle işi bitirmişken haber girdirdi fabrizioya gsde diye
Sözleşme imzalandı ise kazanır açıklayabilirsin herhalde.Dipnot: haziran 30 a kadar resmiyet kazanmayacaktir.
Sabretmekte fayda var heyecana kapilmadan
Bundesliga'da bu sezkn 17kez ilk 11de baslayip 11 gol 5 asist yapmış çok iyi değil misaneeeeeeeee yakarım forumu lannnn
Yalnız city temizlik yapıyor bayağı ilkayı yollayacaklar gibi. Şöyle 4 milyon + bonuslara okey verse de moratayı şutlasakO zamanlar İlkay ağabeyi hoşgeldin Sane demişti, şimdi Sane kardeşi hoşgeldin ağabey diyecek inşallah